Xarthisius Napisano 15 Października 2024 Zgłoś Napisano 15 Października 2024 2 hours ago, lukaszenko701 said: A i jeszcze jedno bo teraz doczytałem że trzeba wysyłać skany dokumentów. Myślałem że dokumenty dopiero przynoszę na rozmowę. Czy jest już za późno na wysłanie tych skanów? Nie trzeba wysylac zadnych skanow. Nie ma zadnej informacji zwrotnej do czasu zaproszenia na interview. Niski numer tzn. jaki? Mniejszy niz 6000? Cytuj
lukaszenko701 Napisano 15 Października 2024 Zgłoś Napisano 15 Października 2024 6 minut temu, Xarthisius napisał: Nie trzeba wysylac zadnych skanow. Nie ma zadnej informacji zwrotnej do czasu zaproszenia na interview. Niski numer tzn. jaki? Mniejszy niz 6000? Numer mam 7xxx. Okej to mnie uspokoiłeś bo już myślałem że źle zrozumiałem instrukcje. Cytuj
Xarthisius Napisano 15 Października 2024 Zgłoś Napisano 15 Października 2024 Just now, lukaszenko701 said: Numer mam 7xxx. Okej to mnie uspokoiłeś bo już myślałem że źle zrozumiałem instrukcje. 7k jest powyzej cutoff w biuletynie wizowym na grudzien, wiec nie mogles jeszcze dostac zaproszenia. Cytuj
feelek1 Napisano 15 Października 2024 Zgłoś Napisano 15 Października 2024 Wiem, że mój prawnik przesyłał dokumenty tu: https://ceac.state.gov/IV/ A oni odpisywali czego im brakuje Ale czy to ma jakikolwiek związek z tym to nie mam pojęcia. Cytuj
Xarthisius Napisano 15 Października 2024 Zgłoś Napisano 15 Października 2024 8 minutes ago, feelek1 said: Wiem, że mój prawnik przesyłał dokumenty tu: https://ceac.state.gov/IV/ A oni odpisywali czego im brakuje Ale czy to ma jakikolwiek związek z tym to nie mam pojęcia. Nie wprowadzajmy zamieszania porownujac family-based IV z DV. Proces jest zupelnie inny. Cytuj
feelek1 Napisano 15 Października 2024 Zgłoś Napisano 15 Października 2024 4 minutes ago, Xarthisius said: Nie wprowadzajmy zamieszania porownujac family-based IV z DV. Proces jest zupelnie inny. Dlatego napisałem że nie wiem czy to ma jakikolwiek znaczenie, powiązanie. A pewnie informacje z tym zwiazaną znalazł lukaszenko. Dobrze że wyjaśnione. Cytuj
traqx Napisano 8 Marca Zgłoś Napisano 8 Marca przepraszam za tego posta, ale nie mam czasu na czytanie ~30 stron tego wątku, więc bezczelnie zapytam być może kolejny raz - czy do ds-260 trzeba coś załączyć (nie wiem zdjęcie, skan jakichkokwiek dokumentów), albo podać jakieś informacje, których się raczej nie pamięta z głowy i trzeba w związku z tym wykopać, albo pozyskać z urzędu jakieś dokumenty? znalazłam pdf sample tego wniosku, ale ma ponad 100 stron... Cytuj
Kora83 Napisano 13 Marca Zgłoś Napisano 13 Marca przepraszam za tego posta, ale nie mam czasu na czytanie ~30 stron tego wątku, więc bezczelnie zapytam być może kolejny raz - czy do ds-260 trzeba coś załączyć (nie wiem zdjęcie, skan jakichkokwiek dokumentów), albo podać jakieś informacje, których się raczej nie pamięta z głowy i trzeba w związku z tym wykopać, albo pozyskać z urzędu jakieś dokumenty? znalazłam pdf sample tego wniosku, ale ma ponad 100 stron... Dobrze,ze masz pdf wniosku,i mozesz sie nim kierowac. Ja nigdy nie mialam przyjemnosci wypełniania ds-260,ale wydaje mi sie,ze musisz podac przede wszystkim adresy w USA,historia zatrudnienia wraz z datami i kontaktami do firm. Chyba nie dodaje sie zadnych plikow. Dokumenty musisz dostarczyc na rozmowe z konsulem,czyli zdjecia,badania lekarskie,uiscic oplaty w, ambasadzie,przedstawic wyciag z banku,czy bylas karana i za co. Powinnas jednak wszystko w tym watku lub o watku do konkretnego roku dobrze przeczytac.Sent from my SM-S916B using Tapatalk Cytuj
Kleofas11 Napisano 23 Marca Zgłoś Napisano 23 Marca (edytowane) 2 godziny temu, JanKowalski92 napisał: A jeśli po stresie z papierami szukacie rozrywki, zerknijcie na "xxxxxxxxxxx". Bo topienie swoich gównianych (i ciężko zarobionych pieniędzy) w gównianym internetowym hazardzie .... to najlepsza "rozrywka", Wujku Dobra Rada. Edytowane 23 Marca przez andyopole Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi