Xarthisius Napisano 15 Października Zgłoś Napisano 15 Października 2 hours ago, lukaszenko701 said: A i jeszcze jedno bo teraz doczytałem że trzeba wysyłać skany dokumentów. Myślałem że dokumenty dopiero przynoszę na rozmowę. Czy jest już za późno na wysłanie tych skanów? Nie trzeba wysylac zadnych skanow. Nie ma zadnej informacji zwrotnej do czasu zaproszenia na interview. Niski numer tzn. jaki? Mniejszy niz 6000? Cytuj
lukaszenko701 Napisano 15 Października Zgłoś Napisano 15 Października 6 minut temu, Xarthisius napisał: Nie trzeba wysylac zadnych skanow. Nie ma zadnej informacji zwrotnej do czasu zaproszenia na interview. Niski numer tzn. jaki? Mniejszy niz 6000? Numer mam 7xxx. Okej to mnie uspokoiłeś bo już myślałem że źle zrozumiałem instrukcje. Cytuj
Xarthisius Napisano 15 Października Zgłoś Napisano 15 Października Just now, lukaszenko701 said: Numer mam 7xxx. Okej to mnie uspokoiłeś bo już myślałem że źle zrozumiałem instrukcje. 7k jest powyzej cutoff w biuletynie wizowym na grudzien, wiec nie mogles jeszcze dostac zaproszenia. Cytuj
feelek1 Napisano 15 Października Zgłoś Napisano 15 Października Wiem, że mój prawnik przesyłał dokumenty tu: https://ceac.state.gov/IV/ A oni odpisywali czego im brakuje Ale czy to ma jakikolwiek związek z tym to nie mam pojęcia. Cytuj
Xarthisius Napisano 15 Października Zgłoś Napisano 15 Października 8 minutes ago, feelek1 said: Wiem, że mój prawnik przesyłał dokumenty tu: https://ceac.state.gov/IV/ A oni odpisywali czego im brakuje Ale czy to ma jakikolwiek związek z tym to nie mam pojęcia. Nie wprowadzajmy zamieszania porownujac family-based IV z DV. Proces jest zupelnie inny. Cytuj
feelek1 Napisano 15 Października Zgłoś Napisano 15 Października 4 minutes ago, Xarthisius said: Nie wprowadzajmy zamieszania porownujac family-based IV z DV. Proces jest zupelnie inny. Dlatego napisałem że nie wiem czy to ma jakikolwiek znaczenie, powiązanie. A pewnie informacje z tym zwiazaną znalazł lukaszenko. Dobrze że wyjaśnione. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi