Hubert Kaczmarczyk Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 Witam, Czy jest ktoś kto przechodził proces emigracyjny na wize EB3? Jestem w trakcie procesu ( właściwie to na ostatniej prostej) i mam kilka pytań Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xarthisius Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 1 hour ago, Hubert Kaczmarczyk said: Witam, Czy jest ktoś kto przechodził proces emigracyjny na wize EB3? Jestem w trakcie procesu ( właściwie to na ostatniej prostej) i mam kilka pytań Pozdrawiam Jakie masz pytania? EB3 nie rozni specjalnie od innych wiz imigracyjnych... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubert Kaczmarczyk Posted May 31, 2018 Author Report Share Posted May 31, 2018 Nie mogę znaleźć w visa bulletin informacji z kiedy wnioski są rozpatrywane, jeśli papiery poszły do immigration, jak długo trzeba czekać na odpowiedź? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzielu Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 3 minuty temu, Hubert Kaczmarczyk napisał: Nie mogę znaleźć w visa bulletin informacji z kiedy wnioski są rozpatrywane, jeśli papiery poszły do immigration, jak długo trzeba czekać na odpowiedź? Wszystkie kategorie EB sa current. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubert Kaczmarczyk Posted May 31, 2018 Author Report Share Posted May 31, 2018 5 minut temu, kzielu napisał: Wszystkie kategorie EB sa current. To może źle patrzę. :p Czyli jak myślisz, s ciągu jakiego czasu mogę się spodziewać odpowiedzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xarthisius Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 Just now, Hubert Kaczmarczyk said: To może źle patrzę. :p Czyli jak myślisz, s ciągu jakiego czasu mogę się spodziewać odpowiedzi? Na jakim etapie jestes? PERM zostal zatwierdzony? I-140 wyslane / zatwierdzone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcpear Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 Na I-140 czeka się około roku (przynajmniej w Nebrasce) od momentu wysłania do zatwierdzenia. Co rozumiesz przez "ostatnią prostą"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubert Kaczmarczyk Posted May 31, 2018 Author Report Share Posted May 31, 2018 3 minuty temu, Xarthisius napisał: Na jakim etapie jestes? PERM zostal zatwierdzony? I-140 wyslane / zatwierdzone? PERM tak. I-140 jeszcze nie Więc jaki czas od momentu zatwierdzenia I-140 trzeba liczyć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xarthisius Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 Just now, Hubert Kaczmarczyk said: PERM tak. I-140 jeszcze nie Więc jaki czas od momentu zatwierdzenia I-140 trzeba liczyć? Na samo I-140, Nebraska podaje 4 do 6 miesiecy, Texas 7-9 miesiecy. Ichnie srednie sa raczej o kant d*** i rzeczywisty czas jest blizszy temu co @mcpear napisal przed chwila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcpear Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 Obecnie Nebraska pokazuje 14-16 miesiecy. Sprawdziłem tutaj: https://egov.uscis.gov/processing-times/home Ja czekałem 375 dni :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.