Lepecki Napisano 12 Września 2018 Zgłoś Napisano 12 Września 2018 Witam. Jestem w trakcie wypełniania wniosku od wizę turystyczną i jak chyba każdy z was wie, że jest tam punkt, w którym trzeba wpisać gdzie mamy zamiar się zatrzymać podczas pobytu w USA. Problem w tym, że póki co skupiam się na tym, zeby dostać wize a nie gdzie ja bede nocować. (Jak dla mnie to i moge na dworcu spać byle przeżyć przygodę). A tak na serio to jakiegoś hotelu czy mieszkania z airbnb bede szukać dopiero jak już bede mieć paszport z wizą w rece, dlatego tutaj tez jest moje pytanie co w tym wniosku wpisać? Moze jakiś hotel pierwszy lepszy z trivago? Pozdrawiam : )
katia25 Napisano 12 Września 2018 Zgłoś Napisano 12 Września 2018 hotel pierwszy lepszy mozesz wpisac, plan podrozy musisz miec bo konsul zapyta o plan zwiedzania.
Lx13 Napisano 12 Września 2018 Zgłoś Napisano 12 Września 2018 Stary, pisz ze będziesz spał na dworcu. W konsulacie beda zachwyceni.
katlia Napisano 13 Września 2018 Zgłoś Napisano 13 Września 2018 Mam nadzieje ze nie liczy na dworce POCIAGOWE !! OP, jakis plan podrozy musisz podac -- nie musi byc dokladny, ale generalnie glowne punkty ktore chcesz zwiedzic i motele gdzie chcesz sie zatrzymac. Pierwszy lepszy z jakiejs strony internetowej bedzie OK. (Nie bedzie problemu jezeli zdecydujesz sie pozniej na inne miejsca zamieszkania.)
ilon Napisano 13 Września 2018 Zgłoś Napisano 13 Września 2018 20 godzin temu, Lepecki napisał: Problem w tym, że póki co skupiam się na tym, zeby dostać wize a nie gdzie ja bede nocować. (Jak dla mnie to i moge na dworcu spać byle przeżyć przygodę). Kurcze, ja to w niektorych "hotelach" w USA balam sie spac, co dopiero gdzies pod chmurka
Lepecki Napisano 13 Września 2018 Autor Zgłoś Napisano 13 Września 2018 30 minut temu, ilon napisał: Kurcze, ja to w niektorych "hotelach" w USA balam sie spac, co dopiero gdzies pod chmurka az tak zle ? Ja tam bardziej bede celować w jakis apartament z airbnb
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.