Lepecki Posted September 12, 2018 Report Share Posted September 12, 2018 Witam. Jestem w trakcie wypełniania wniosku od wizę turystyczną i jak chyba każdy z was wie, że jest tam punkt, w którym trzeba wpisać gdzie mamy zamiar się zatrzymać podczas pobytu w USA. Problem w tym, że póki co skupiam się na tym, zeby dostać wize a nie gdzie ja bede nocować. (Jak dla mnie to i moge na dworcu spać byle przeżyć przygodę). A tak na serio to jakiegoś hotelu czy mieszkania z airbnb bede szukać dopiero jak już bede mieć paszport z wizą w rece, dlatego tutaj tez jest moje pytanie co w tym wniosku wpisać? Moze jakiś hotel pierwszy lepszy z trivago? Pozdrawiam : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
katia25 Posted September 12, 2018 Report Share Posted September 12, 2018 hotel pierwszy lepszy mozesz wpisac, plan podrozy musisz miec bo konsul zapyta o plan zwiedzania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lx13 Posted September 12, 2018 Report Share Posted September 12, 2018 Stary, pisz ze będziesz spał na dworcu. W konsulacie beda zachwyceni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katlia Posted September 13, 2018 Report Share Posted September 13, 2018 Mam nadzieje ze nie liczy na dworce POCIAGOWE !! OP, jakis plan podrozy musisz podac -- nie musi byc dokladny, ale generalnie glowne punkty ktore chcesz zwiedzic i motele gdzie chcesz sie zatrzymac. Pierwszy lepszy z jakiejs strony internetowej bedzie OK. (Nie bedzie problemu jezeli zdecydujesz sie pozniej na inne miejsca zamieszkania.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilon Posted September 13, 2018 Report Share Posted September 13, 2018 20 godzin temu, Lepecki napisał: Problem w tym, że póki co skupiam się na tym, zeby dostać wize a nie gdzie ja bede nocować. (Jak dla mnie to i moge na dworcu spać byle przeżyć przygodę). Kurcze, ja to w niektorych "hotelach" w USA balam sie spac, co dopiero gdzies pod chmurka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepecki Posted September 13, 2018 Author Report Share Posted September 13, 2018 30 minut temu, ilon napisał: Kurcze, ja to w niektorych "hotelach" w USA balam sie spac, co dopiero gdzies pod chmurka az tak zle ? Ja tam bardziej bede celować w jakis apartament z airbnb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.