andyopole Napisano 7 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2018 2 godziny temu, Amy napisał: A ja tam GA lubię, oprócz dużych korków na 400 Tez lubie GA. Tamtejsi farmerzy uprawiający orzeszki pecanowe dużo u nas kupują.
katlia Napisano 7 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2018 Nie ma perfekcyjnych miejsc. Dlatego radzilam OP zeby kierowal sie najpierw praca. Potem pozyje, zobaczy, pieniadze zaoszczedzi, amerykanskie doswiadczenie zdobedzie - i moze szukac innego miasta/stanu/czesci US jezeli te pierwsze ma za wiele minusow.
margherita_s Napisano 7 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2018 Najpierw znajdz prace. Wybierz sobie 2-3 stany i tam szukaj (albo w ogole w calych Stanach). Jesli bedziesz kierowac sie miejscem, to moze byc tak, ze nie znajdziesz tam dobrej pracy. A tak, jak troche popracujesz, zdobedziesz doswiadczenie, to pozniej bedziesz mogl sie ewentualnie przeniesc gdzies indziej.
Nexusidlo Napisano 7 Listopada 2018 Autor Zgłoś Napisano 7 Listopada 2018 Dziękuje bardzo za odpowiedzi. Co do pracy to czytałem na forum, że pracodawców mocno może zniechęcić polski numer. Co w takim przypadku, czy lepiej podawać tylko e-mail?
andyopole Napisano 7 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2018 15 minut temu, Nexusidlo napisał: Dziękuje bardzo za odpowiedzi. Co do pracy to czytałem na forum, że pracodawców mocno może zniechęcić polski numer. Co w takim przypadku, czy lepiej podawać tylko e-mail? Nie tylko zniechecic. Wielu nie bedzie mialo pojecia co oznacza +48 xxx xxx xxx I co z tym zrobic.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.