Jackie Napisano 15 Marca 2019 Zgłoś Napisano 15 Marca 2019 Wiem że małe poprawki może urzędnik wprowadzić podczas interview, ale ja zapomniałam że byłam w Meksyku w 2014 To chyba nie jest mały błąd? Ktoś ma jakie pojęcie czy utrudni mi to zdobycie GE? Żeby to szlag...
MikeB Napisano 15 Marca 2019 Zgłoś Napisano 15 Marca 2019 Nie powinno być problemu. Ja napisałem że byłem w Swaziland zamiast Switzerland i GE przeszło bez problemu.Po prostu powiedz urzędnikowi w czasie interview, ze zapomniałaś.Sent from my SM-A600A using Tapatalk
andyopole Napisano 15 Marca 2019 Zgłoś Napisano 15 Marca 2019 Fajna pomyłka, wprawdzie pisownia podobna ale jak różne kraje. Kolega mój mieszkal w Hiszpanii i jego sąsiadka pokazała mu świeżo kupione pudełko z jabłkami z Polski. Na kartonie był nadruk: Made in Bologna.
Jackie Napisano 15 Marca 2019 Autor Zgłoś Napisano 15 Marca 2019 Dzięki chłopaki! Teraz tylko pozostaje czekać
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.