Jackie Posted March 15, 2019 Report Share Posted March 15, 2019 Wiem że małe poprawki może urzędnik wprowadzić podczas interview, ale ja zapomniałam że byłam w Meksyku w 2014 To chyba nie jest mały błąd? Ktoś ma jakie pojęcie czy utrudni mi to zdobycie GE? Żeby to szlag... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikeB Posted March 15, 2019 Report Share Posted March 15, 2019 Nie powinno być problemu. Ja napisałem że byłem w Swaziland zamiast Switzerland i GE przeszło bez problemu.Po prostu powiedz urzędnikowi w czasie interview, ze zapomniałaś.Sent from my SM-A600A using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted March 15, 2019 Report Share Posted March 15, 2019 Fajna pomyłka, wprawdzie pisownia podobna ale jak różne kraje. Kolega mój mieszkal w Hiszpanii i jego sąsiadka pokazała mu świeżo kupione pudełko z jabłkami z Polski. Na kartonie był nadruk: Made in Bologna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcpear Posted March 15, 2019 Report Share Posted March 15, 2019 Raczej nie będzie to miało wpływu na GE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Posted March 15, 2019 Author Report Share Posted March 15, 2019 Dzięki chłopaki! Teraz tylko pozostaje czekać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.