John_Doe Posted March 20, 2019 Report Share Posted March 20, 2019 witam, posiadam prawko wyrobione w IL w 2014, które pod koniec 2015 miałem wymienić na nowe ze względu, że osiągnąłem 21 lat, od tamtej pory mnie nie było w kraju, nie odnowilem go w koncu i chciałem się dowiedzieć czy jak teraz pójdę do DMV, pokaże im dokument to teraz od nowa będę musiał zdawać egzaminy czy tylko nowe zdjęcie i tyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted March 20, 2019 Report Share Posted March 20, 2019 Mam podejrzenie graniczace z pewnoscia ze gdy pojdziesz do DMV to Ci wszystko wyjasnia. Kazdy stan ma swoje widzimisie. Zajrzyj na ich strone I poszukaj, moze jest odpowiedz na Twoje pytanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
margherita_s Posted March 20, 2019 Report Share Posted March 20, 2019 Zamiast pytać tutaj na forum, to zadzwoń do lokalnego DMV i zapytaj. Mam wrażenie, ze w dzisiejszych czasach ludzie z najbardziej błahym pytaniem pędzą do Internetu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted March 20, 2019 Report Share Posted March 20, 2019 48 minut temu, margherita_s napisał: Zamiast pytać tutaj na forum, to zadzwoń do lokalnego DMV i zapytaj. Mam wrażenie, ze w dzisiejszych czasach ludzie z najbardziej błahym pytaniem pędzą do Internetu... Mało tego Jeśli nie daj Bóg odpowiesz wbrew oczekiwaniom jeszcze możesz oberwac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Doe Posted March 21, 2019 Author Report Share Posted March 21, 2019 ale gryziecie Link to comment Share on other sites More sharing options...
margherita_s Posted March 21, 2019 Report Share Posted March 21, 2019 Godzinę temu, John_Doe napisał: ale gryziecie Prawda w oczy kole Poza tym pomogliśmy. Rozwiązanie Twojego problemu brzmi: telefon/wizyta w lokalnym DMV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted March 21, 2019 Report Share Posted March 21, 2019 Na tej stronie znajdziesz odpowiedzi https://www.yourdriverslicense.org/state/renewing-illinois-drivers-license/estgd Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Doe Posted March 28, 2019 Author Report Share Posted March 28, 2019 Dnia 21.03.2019 o 02:49, margherita_s napisał: Prawda w oczy kole Poza tym pomogliśmy. Rozwiązanie Twojego problemu brzmi: telefon/wizyta w lokalnym DMV. gdybym już był na miejscu to nie bawiłbym się w rozwiązania z internetu ale chciałem się doinformować na przyszłość w każdym razie dzięki za info Dnia 21.03.2019 o 10:22, sly6 napisał: Na tej stronie znajdziesz odpowiedzi https://www.yourdriverslicense.org/state/renewing-illinois-drivers-license/estgd dzięki za pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.