Xarthisius Napisano 9 Maja 2019 Zgłoś Napisano 9 Maja 2019 2 minutes ago, karolinatruckerka said: Wyobraz sobie, że zanim to podpisal jezdzil juz 5 lat a przed podpisaniem ze mna w podwójnej wiec to nie ma nic do rzeczy. Praca to praca Ja nie bronie Twojego meza, nie znam czlowieka Tak wogole, to ktos mi prywatnie zwrocil uwage na bardzo istotna rzecz w Twojej historii. Twoj Maz wylatuje do USA z VS we wrzesniu, zakladam wiec ze dostal wize. Po przekroczeniu granicy zostanie LPR i jako taki nie moze kontynuowac procesu z loterii wizowej. Cala dyskusja jest wiec zdecydowanie bezprzedmiotowa
tomey Napisano 9 Maja 2019 Zgłoś Napisano 9 Maja 2019 Mąż może Cię jeszcze spróbować podpiąć pod tą, którą ma. Z tej z loterii nie może już skorzystać.
Gość Napisano 10 Maja 2019 Zgłoś Napisano 10 Maja 2019 19 godzin temu, kislawa napisał: Abstrahując że prawnie jest to oszustwo, to właśnie tak wygląda polactwo... Nikogo nie oszukuję, jak widać orientuję się co w takim przypadku jak nasz...
Gość Napisano 10 Maja 2019 Zgłoś Napisano 10 Maja 2019 14 godzin temu, Xarthisius napisał: Ja nie bronie Twojego meza, nie znam czlowieka Tak wogole, to ktos mi prywatnie zwrocil uwage na bardzo istotna rzecz w Twojej historii. Twoj Maz wylatuje do USA z VS we wrzesniu, zakladam wiec ze dostal wize. Po przekroczeniu granicy zostanie LPR i jako taki nie moze kontynuowac procesu z loterii wizowej. Cala dyskusja jest wiec zdecydowanie bezprzedmiotowa No właśnie tego do końca nie wiadomo czy nie będzie mógł skorzystać bo nie wiadomo czy VS oferuje na 100% zielona kartę a nie np. wizę pracowniczą będąc na pracowniczej może wrócić i skorzystać z GC
sly6 Napisano 10 Maja 2019 Zgłoś Napisano 10 Maja 2019 12 minut temu, karolinatruckerka napisał: No właśnie tego do końca nie wiadomo czy nie będzie mógł skorzystać bo nie wiadomo czy VS oferuje na 100% zielona kartę a nie np. wizę pracowniczą będąc na pracowniczej może wrócić i skorzystać z GC W jaki sposób może skorzystać z gc? Znasz zasady loterii?
mcpear Napisano 10 Maja 2019 Zgłoś Napisano 10 Maja 2019 30 minutes ago, karolinatruckerka said: No właśnie tego do końca nie wiadomo czy nie będzie mógł skorzystać bo nie wiadomo czy VS oferuje na 100% zielona kartę a nie np. wizę pracowniczą będąc na pracowniczej może wrócić i skorzystać z GC Z innych wątków wynika, że VS oferuje GC i rekrutuje na GC a nie na wizę H
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.