Jackie Posted May 17, 2019 Report Share Posted May 17, 2019 Wprawdzie twierdzą że problem został naprawiony, ale warto wiedzieć: https://www.flyertalk.com/articles/hertz-glitch-landing-customers-in-jail.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelasia Posted May 17, 2019 Report Share Posted May 17, 2019 Juz widze te zadośćuczynienia! Gdybym ja musiala spedzic 2 tyg w pudle, to by sie nie wyplacili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted May 17, 2019 Report Share Posted May 17, 2019 6 minut temu, pelasia napisał: Juz widze te zadośćuczynienia! Gdybym ja musiala spedzic 2 tyg w pudle, to by sie nie wyplacili. Musialabys wziac adwokata starozakonnego. Skubance sa najlepsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlade Posted May 17, 2019 Report Share Posted May 17, 2019 Mi sie raz zdazylo, ze National do mnie dzwonil tydzien po tym jak oddalem samochod, pytajac sie gdzie jest ich bryka. Powiedzialem, ze zabralem go ze soba, do podrecznego, ale poniewaz walizka zrobila sie za ciezka, musialem ja nadac jako bagaz rejestrowany i United ja zgubilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlade Posted May 28, 2019 Report Share Posted May 28, 2019 Nie wiem jak, chyba mi sie dzieciak dobral do komputera w sypialni. Albo pies, bo na podlodze lezal. Prosba o skasowanie powyzszego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted May 28, 2019 Report Share Posted May 28, 2019 2 godziny temu, vlade napisał: Nie wiem jak, chyba mi sie dzieciak dobral do komputera w sypialni. Albo pies, bo na podlodze lezal. Prosba o skasowanie powyzszego. Hm, a mnie się wydawało że musiałeś chyba co nieco nadużyć... Dobrze ze masz na kogo zwalic.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlade Posted May 28, 2019 Report Share Posted May 28, 2019 40 minut temu, andyopole napisał: Hm, a mnie się wydawało że musiałeś chyba co nieco nadużyć... Dobrze ze masz na kogo zwalic.... W takim wypadku to tekstu by bylo kilka stron, a nie tylko pare znakow Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted May 28, 2019 Report Share Posted May 28, 2019 10 godzin temu, vlade napisał: W takim wypadku to tekstu by bylo kilka stron, a nie tylko pare znakow Rozumiem ze dostajesz wtedy gadane (pisane). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.