Skocz do zawartości

Ponowny wylot do USA

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
1 godzinę temu, rafall93 napisał:

Mam bardzo dużo urlopu i dostanę trochę bezpłatnego i od nowego roku nowy urlop więc na luziku...

spoko. 

bedziesz czegos szukal czy juz cos masz tu na miejscu ? 

gdzie w ogole bedziesz w usa ? 

• Odpowiedzi 36
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
Dnia 12.08.2019 o 11:13, rafall93 napisał:

Po co? :D Wolę zwiedzać.

to jaki tam masz mistrzu plan zwiedzania ? jakie miasta ? jakis plan przejazdu ? kemping ? koncerty ? 

Napisano
16 godzin temu, ilya_ napisał:

to jaki tam masz mistrzu plan zwiedzania ? jakie miasta ? jakis plan przejazdu ? kemping ? koncerty ? 

Coś Ty taki ciekawy? ;) Podróże raczej Airbnb.  Podstawą jest Utah, Colorado, Arizona, Los Angeles, Las Vegas, Miami, Wasznyngton, Chicago, do tego okolice w których już byłem czyli NY i Boston

Napisano
6 godzin temu, rafall93 napisał:

Coś Ty taki ciekawy? ;) Podróże raczej Airbnb.  Podstawą jest Utah, Colorado, Arizona, Los Angeles, Las Vegas, Miami, Wasznyngton, Chicago, do tego okolice w których już byłem czyli NY i Boston

interesuje mnie jak to teraz mlodziezy zwiedza co do ameryki przyjezdzajo na wizach. 

ja to tylko w robocie. 9 godzina. dopiero wyszedlem. czlowieka 5 dni w przy robocie nie bylo i sie nazbieralo. 

............. no a w tej Arizonie - to co tam bedziecie ogladac ? 

Napisano
59 minut temu, ilya_ napisał:

............. no a w tej Arizonie - to co tam bedziecie ogladac ? 

Oregon jak ominiesz, Oceanem czy przez Idaho?

W Arizonie policzą średnią scorpionow na sq mile.

Napisano
Dnia 15.08.2019 o 03:52, andyopole napisał:

Oregon jak ominiesz, Oceanem czy przez Idaho?

W Arizonie policzą średnią scorpionow na sq mile.

Postaram się zwiedzić jak najwięcej, jednak są pewne ograniczenia. Wypisałem miejsca które są moim priorytetem. 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...