ilya_ Napisano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, rafall93 napisał: Mam bardzo dużo urlopu i dostanę trochę bezpłatnego i od nowego roku nowy urlop więc na luziku... spoko. bedziesz czegos szukal czy juz cos masz tu na miejscu ? gdzie w ogole bedziesz w usa ?
rafall93 Napisano 12 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2019 18 godzin temu, andyopole napisał: Można paciować. Po co? Wolę zwiedzać.
margherita_s Napisano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2019 21 godzin temu, rafall93 napisał: Po co? Wolę zwiedzać. Przez pół roku? Nie wiem, czy celnicy na lotnisku w to uwierzą
ilya_ Napisano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2019 Dnia 12.08.2019 o 11:13, rafall93 napisał: Po co? Wolę zwiedzać. to jaki tam masz mistrzu plan zwiedzania ? jakie miasta ? jakis plan przejazdu ? kemping ? koncerty ?
rafall93 Napisano 14 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2019 16 godzin temu, ilya_ napisał: to jaki tam masz mistrzu plan zwiedzania ? jakie miasta ? jakis plan przejazdu ? kemping ? koncerty ? Coś Ty taki ciekawy? Podróże raczej Airbnb. Podstawą jest Utah, Colorado, Arizona, Los Angeles, Las Vegas, Miami, Wasznyngton, Chicago, do tego okolice w których już byłem czyli NY i Boston
ilya_ Napisano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2019 6 godzin temu, rafall93 napisał: Coś Ty taki ciekawy? Podróże raczej Airbnb. Podstawą jest Utah, Colorado, Arizona, Los Angeles, Las Vegas, Miami, Wasznyngton, Chicago, do tego okolice w których już byłem czyli NY i Boston interesuje mnie jak to teraz mlodziezy zwiedza co do ameryki przyjezdzajo na wizach. ja to tylko w robocie. 9 godzina. dopiero wyszedlem. czlowieka 5 dni w przy robocie nie bylo i sie nazbieralo. ............. no a w tej Arizonie - to co tam bedziecie ogladac ?
andyopole Napisano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2019 59 minut temu, ilya_ napisał: ............. no a w tej Arizonie - to co tam bedziecie ogladac ? Oregon jak ominiesz, Oceanem czy przez Idaho? W Arizonie policzą średnią scorpionow na sq mile.
rafall93 Napisano 20 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2019 Dnia 15.08.2019 o 03:52, andyopole napisał: Oregon jak ominiesz, Oceanem czy przez Idaho? W Arizonie policzą średnią scorpionow na sq mile. Postaram się zwiedzić jak najwięcej, jednak są pewne ograniczenia. Wypisałem miejsca które są moim priorytetem.
andyopole Napisano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2019 W Oregon mamy i gory, I pustynie, i prerie, i lasy i Ocean Spokojny. Niestety, brak scorpionow, aligatorow i humidu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.