adi4912 Napisano 24 Września 2019 Zgłoś Napisano 24 Września 2019 Witam , mam pytanie jak wycofaja wizy do USA, jeśli to w ogóle możliwe, to mając na swoim koncie dwie odmowy wizy b2 będę mógł śmiało wsiąść w samolot?
andyopole Napisano 24 Września 2019 Zgłoś Napisano 24 Września 2019 8 minut temu, adi4912 napisał: Witam , mam pytanie jak wycofaja wizy do USA, jeśli to w ogóle możliwe, to mając na swoim koncie dwie odmowy wizy b2 będę mógł śmiało wsiąść w samolot? Nie. Najpierw będziesz musiał zrobić ESTA. Gdy tam podasz że masz na koncie dwie odmowy, system skieruje Cię do Ambasady po wizę.
adi4912 Napisano 24 Września 2019 Autor Zgłoś Napisano 24 Września 2019 A jeśli bym tego nie zrobił to zatrzymają mnie już w Polsce?
adi4912 Napisano 24 Września 2019 Autor Zgłoś Napisano 24 Września 2019 Cztli za rozmowę w ambasadzie dalej będę musiał zapłacić 600z?
andyopole Napisano 24 Września 2019 Zgłoś Napisano 24 Września 2019 Biorąc pod uwagę obecny kurs dolara nawet więcej niż sześć stowek.
Joanna30 Napisano 24 Września 2019 Zgłoś Napisano 24 Września 2019 Godzinę temu, adi4912 napisał: A jeśli bym tego nie zrobił to zatrzymają mnie już w Polsce? A gdybyś tego nie zrobił, to będzie to potraktowane jako kłamstwo, a Amerykanie są na tym punkcie szczególnie wyczuleni.
andyopole Napisano 24 Września 2019 Zgłoś Napisano 24 Września 2019 2 godziny temu, Joanna30 napisał: A gdybyś tego nie zrobił, to będzie to potraktowane jako kłamstwo, a Amerykanie są na tym punkcie szczególnie wyczuleni. Prawdopodobnie system wykryje odmowe wizy B2 w przeszlosci a nawet jesli ESTA tego nie potwierdzi to znajdzie to Imigration na lotnisku i wsadzą delikwenta w pierwszy samolot powrotny.
mola Napisano 24 Września 2019 Zgłoś Napisano 24 Września 2019 19 minut temu, andyopole napisał: Prawdopodobnie system wykryje odmowe wizy B2 w przeszlosci a nawet jesli ESTA tego nie potwierdzi to znajdzie to Imigration na lotnisku i wsadzą delikwenta w pierwszy samolot powrotny. Oraz mogą dołożyć bonus w formie kilkuletniego bana na wjazd do USA.
ilya_ Napisano 24 Września 2019 Zgłoś Napisano 24 Września 2019 3 godziny temu, mola napisał: Oraz mogą dołożyć bonus w formie kilkuletniego bana na wjazd do USA. ponadto zniecheca totalnie wyjazdy do USA na wakacje i zostanie Ci tylko mielno czy kolobrzeg...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.