andyopole Napisano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2019 24 minuty temu, ada34 napisał: W niedzielę wystosowałem maila do Konsulatu w Krk, i do dnia dzisiejszego nie otrzymałem żadnej odpowiedzi No co Ty? Oczekujesz odpowiedzi w dwa dni? Podanie nabiera mocy prawnej.
ada34 Napisano 10 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2019 Godzinę temu, andyopole napisał: No co Ty? Oczekujesz odpowiedzi w dwa dni? Podanie nabiera mocy prawnej. Dzięki, rozumiem...
sly6 Napisano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2019 13 godzin temu, ada34 napisał: W niedzielę wystosowałem maila do Konsulatu w Krk, i do dnia dzisiejszego nie otrzymałem żadnej odpowiedzi Czasami szybko odpowiadają a czasami dłużej, ten czas to np 5 dni roboczych a dzisiaj mamy środę.
ada34 Napisano 11 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2019 3 godziny temu, sly6 napisał: Czasami szybko odpowiadają a czasami dłużej, ten czas to np 5 dni roboczych a dzisiaj mamy środę. Dzięki!
ada34 Napisano 11 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2019 11 godzin temu, sly6 napisał: Czasami szybko odpowiadają a czasami dłużej, ten czas to np 5 dni roboczych a dzisiaj mamy środę. Dnia 10.12.2019 o 19:36, andyopole napisał: No co Ty? Oczekujesz odpowiedzi w dwa dni? Podanie nabiera mocy prawnej. Dnia 7.12.2019 o 17:21, Dinozaur napisał: Może mają jeszcze ten wniosek albo decyzję o nieprzyznaniu wizy. Nie wiem jak długo przechowuje się wnioski Ds-160 ale podejrzewam, że długo jeśli nie całe życie. Próbowałeś zapytać o kopię dokumentów? Otrzymałem odpowiedz z Konsulatu- "Niestety nie możemy Panu udzielić takiej informacji – proszę wpisać orientacyjną datę odmowy". BTW... To mi pomogli w udzieleniu poprawnej odpowiedzi
kzielu Napisano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2019 Albo ze nie moga ich idzielic przez maila - do czesci z tego potrzebna jest przeciez FOIA... Kazdy moglby sie spytac czy Andyopole dostal kiedys rejecta...
andyopole Napisano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2019 20 minut temu, kzielu napisał: Albo ze nie moga ich idzielic przez maila - do czesci z tego potrzebna jest przeciez FOIA... Kazdy moglby sie spytac czy Andyopole dostal kiedys rejecta... @kzielu tyz prowda! Mnie wystarczy tutaj zapytac - odpowiadam: nigdy nie dostalem. Co tam, w sumie mialem raptem dwa razy turystyczna wize.
ada34 Napisano 11 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2019 21 minut temu, kzielu napisał: Albo ze nie moga ich idzielic przez maila - do czesci z tego potrzebna jest przeciez FOIA... Kazdy moglby sie spytac czy Andyopole dostal kiedys rejecta... W @ podałem im wszystkie dane mojej mamy i mnie (dokładny adres zamieszkania, pesel i nr. telefonu).
Gość Napisano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2019 Dnia 11.12.2019 o 19:26, ada34 napisał: Otrzymałem odpowiedz z Konsulatu- "Niestety nie możemy Panu udzielić takiej informacji – proszę wpisać orientacyjną datę odmowy". BTW... To mi pomogli w udzieleniu poprawnej odpowiedzi No to jest zagwozdka, bo jak się ma teraz "proszę wpisać orientacyjną datę odmowy" do "oświadczam, że wszystkie dane są kompletne i zgodne z prawdą". Żeby potem nie było, że to jakieś kłamstwo. Oczywiście teraz przesadzam, ale wiecie o co mi chodzi. Oświadczenie nie jest na zasadzie "według mojej najlepszej wiedzy". Próbowałeś zadzwonić do ambasady? telefonicznie zakłada się profil z tego co pamiętam, podaje swoje dane, numer paszportu. Może jak Cię już zweryfikują to otrzymasz więcej szczegółów? Esta pozwala na wybranie z listy niepełnej daty? w sensie sam rok czy wyświetla sie na czerwono, żeby wybrać też z listy dzień i miesiąc?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.