Mistel Posted February 3, 2020 Report Share Posted February 3, 2020 Chciał bym się dowiedzieć jakie są szanse na kolejne wpuszczenie do USA. Może ktoś byl w podobnej sytuacji i wie jakie są szanse. A więc tak W tamtym roku dostałem wizę B2 poleciałem w marcu do Stanów na lotnisku wbili mi na 6 miesięcy ( miałem bilet powrotny za 3 miesiące ale potem zmieniłem) wizy nie przesiedziałem. W tym roku chciałem teraz w lutym lecieć na 1.5 miesiąca i w czerwcu na 3 miesiące. I zastanawiam się czy jak teraz polecę na te 1.5 miesiąca i zostanę wpuszczony to czy mam wgl szansę lecieć jeszcze w czerwcu . Dodam że za dziecka posiadałem GC która przepadła kilka lat temu . Mój Tata jest obywatelem USA od kilku lat i chce jechać do Stanów odwiedzić rodzinę od strony Taty i tam posiedzieć . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Posted February 3, 2020 Report Share Posted February 3, 2020 Godzinę temu, Mistel napisał: Chciał bym się dowiedzieć jakie są szanse na kolejne wpuszczenie do USA. Szansa oszacowana na 68.8973659% A tak na serio - nie wiemy. To że siedziałeś w Stanach 6 miesięcy zamiast zadeklarowanych 3 nie wygląda dobrze i urzędnik może się przyczepić. Czy sie przyczepi? Znów - nie wiemy. Ja bym się przyczepiła Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted February 3, 2020 Report Share Posted February 3, 2020 2 minuty temu, Jackie napisał: Szansa oszacowana na 68.8973659% A tak na serio - nie wiemy. To że siedziałeś w Stanach 6 miesięcy zamiast zadeklarowanych 3 nie wygląda dobrze i urzędnik może się przyczepić. Czy sie przyczepi? Znów - nie wiemy. Ja bym się przyczepiła Bo Ty to taka czepialska jestes… Chlopa do USA nie wpusci, LOTem nie poleci, oj nieletko s Tobo, nieletko"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Posted February 3, 2020 Report Share Posted February 3, 2020 14 minut temu, andyopole napisał: Bo Ty to taka czepialska jestes… E tam, żartowałam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilya_ Posted February 3, 2020 Report Share Posted February 3, 2020 2 godziny temu, Mistel napisał: Chciał bym się dowiedzieć jakie są szanse na kolejne wpuszczenie do USA. Może ktoś byl w podobnej sytuacji i wie jakie są szanse. A więc tak W tamtym roku dostałem wizę B2 poleciałem w marcu do Stanów na lotnisku wbili mi na 6 miesięcy ( miałem bilet powrotny za 3 miesiące ale potem zmieniłem) wizy nie przesiedziałem. W tym roku chciałem teraz w lutym lecieć na 1.5 miesiąca i w czerwcu na 3 miesiące. I zastanawiam się czy jak teraz polecę na te 1.5 miesiąca i zostanę wpuszczony to czy mam wgl szansę lecieć jeszcze w czerwcu . Dodam że za dziecka posiadałem GC która przepadła kilka lat temu . Mój Tata jest obywatelem USA od kilku lat i chce jechać do Stanów odwiedzić rodzinę od strony Taty i tam posiedzieć . dlaczego gdy deklarucjecie 3 miesiace to zostajecie 6 miesiecy ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts