Skocz do zawartości

8 lat nielegalnego pobytu

Sylwester

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
39 minutes ago, Sylwester said:

witam wjechalem do usa przez mexyk w 2000 roku wyjechalem Sam dobrowolnie w 2008 roku czy mam jakies szanse starac sie o stsly pobyt lub wize 

Według mnie szanse masz raczej mniejsze niz 1%. 

Na jakiej podstawie chcialbys starac sie o staly pobyt? 

Napisano
49 minut temu, Sylwester napisał:

witam wjechalem do usa przez mexyk w 2000 roku wyjechalem Sam dobrowolnie w 2008 roku czy mam jakies szanse starac sie o stsly pobyt lub wize pracownicza?

A jakbys konkretnie chcial sie starac o ten staly pobyt ? Patrz wyzej co Roelka napisala...

Napisano

Ban może i się skończył, ale jaka ma być podstawa do starania się o GC? Nawet przy wygranej loterii konsul raczej krzywo na to spojrzy.... Trump już nawet wydawanie wiz pracowniczych zablokował także nie widzę tego..

Napisano
28 minut temu, MeganMarkle napisał:

Ban może i się skończył, ale jaka ma być podstawa do starania się o GC? Nawet przy wygranej loterii konsul raczej krzywo na to spojrzy.... Trump już nawet wydawanie wiz pracowniczych zablokował także nie widzę tego..

Oj tam, oj tam. Pocieszyć chciałem człowieka. :P

Napisano
Dnia 23.06.2020 o 22:31, Roelka v.2 napisał:

Według mnie szanse masz raczej mniejsze niz 1%. 

Na jakiej podstawie chcialbys starac sie o staly pobyt? 

Niech ożeni się z amerykanką :P

Napisano
On 6/27/2020 at 10:05 PM, Pete said:

Cześć, w jaki sposób wjechałeś do USA przez Meksyk? Opowiesz tę historię?

Szukasz instrukcji? :) spiesz się, bo jak tak dalej pójdzie z covidem w USA to Meksyk sam ten mur postawi na granicy, co tak sie marzył Trumpowi :D 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...