Dublin Napisano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2020 przyjrzyj sie jeszcze raz zdjeciom przykladowym na stronie ambasady i zwroc uwage na prezentacje barkow i na swoje zdjecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas90 Napisano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Czyli wychodzi na to, że fotograf za blisko mnie stał. BO na innych zdjęciach barki są widoczne. Co do rozmiaru to powinno być od razu 600 na 600 czy powinno się zrobić większe i w programie przycinać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dublin Napisano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2020 ja zdjecie robie zawsze samemu, obrabiam w programi gimp, wycinam kwadrat, nastepnie zmniejszam do rodzialki miedzy 1200x1200 do 600x600, po ustawieniu rodzialki ustawiam kompresje tak aby zdjecie bylo ponizej 240kb, zdjecie robie tel na bialej sciane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas90 Napisano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Ok to spróbuję jeszcze raz z tym fotografem co mi robił dzisiaj, jak nie wypali to zrobię samemu i będzie git Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna025 Napisano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Czy ktoś wysyłając zgłoszenie natknął się na problem "Error strona niedostępna" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2020 19 minutes ago, Lucas90 said: Ok to spróbuję jeszcze raz z tym fotografem co mi robił dzisiaj, jak nie wypali to zrobię samemu i będzie git Dzięki Popros o oryginalne zdjecie w calosci. Sam sobie przytniesz programem tak jak trzeba i wyrownasz wzgledem okregow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dublin Napisano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2020 34 minuty temu, Joanna025 napisał: Czy ktoś wysyłając zgłoszenie natknął się na problem "Error strona niedostępna" ? Przed chwilą wysłałem zgłoszenie też miałem błąd za pierwszym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SuperTraveller Napisano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Odnośnie Photo Tool - w moim przypadku po kliknięciu na to narzędzie pobiera się jakiś plik zamiast otworzyć się w nowym oknie. Koniec końców nie mogę z tego skorzystać. Testowane na Operze i Microsoft Edge. Ktoś ma jakiś pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dublin Napisano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2020 brakuje wtyczki flash to narzedzie nie jest webowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna025 Napisano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2020 21 godzin temu, Dublin napisał: Przed chwilą wysłałem zgłoszenie też miałem błąd za pierwszym razem dzięki za info, będziesz próbował dziś jeszcze raz ? Ja korzystałam z Google Chrome i Firefox to samo może IE lepiej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.