kubaz Posted October 5, 2020 Report Share Posted October 5, 2020 Witam mam może dość trywialne pytanie, ale czy są wymagania odnośnie nazwy naszego zdjęcia do loterii? Pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valaya Posted October 5, 2020 Report Share Posted October 5, 2020 3 godziny temu, kubaz napisał: Witam mam może dość trywialne pytanie, ale czy są wymagania odnośnie nazwy naszego zdjęcia do loterii? Pozdr Ja nazywam zdjęcia imionami mojej rodziny, aby nie pomylic przy załączaniu ich w formularzu. Może niech wypowie się wygrany, czy stosował jakąś tajną nomenklaturę która dała mu zwycięstwo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntcm Posted October 5, 2020 Report Share Posted October 5, 2020 Jak mi tu słusznie napisali koleżanki i koledzy przy innym pytaniu (choć chyba mniejszego jednak kalibru :D) - you're overthinking. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whysoserious3 Posted October 6, 2020 Report Share Posted October 6, 2020 Nie jestem pewien co do tego, ale wydaje mi się, że kiedyś gdzieś przeczytałem że nazwa pliku musi zawierać imie i nazwisko. Natomiast jest to tak małostkowa sprawa, że nie przesądzi to o Twoim wyniku loterii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Posted October 6, 2020 Report Share Posted October 6, 2020 On 10/5/2020 at 7:26 AM, kubaz said: czy są wymagania odnośnie nazwy naszego zdjęcia do loterii? Nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.