Iskierka Napisano 12 Lutego 2021 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2021 W dniu 4.02.2021 o 22:31, mcpear napisał: Wiza małżeńska jest też opcją. Czyli potrzebny jest Amerykanin/Amerykanka, która poślubisz i który zasponsoruje Tobie zieloną kartę. Aczkolwiek mi się wydaje, że jesteśmy na forum dosyć idealistyczni i OP tak na serio chce przyjechać tutaj bezwizowo na ESTA (a nie na wizę albo zieloną kartę) A kto chłopakowi zabroni? Po to człowiek ma wolną wolę, żeby sam o sobie decydować. A czy wybór był właściwy? To jedynie życie później zweryfikuje... Poza tym bądźmy trochę bardziej optymistyczni. Mało to Amerykanek chętnych, żeby w białej sukni pobiec do ołtarza przy pierwszej nadarzającej się okazji? a stąd tylko krok do legalnego statusu kochani
andyopole Napisano 13 Lutego 2021 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2021 Godzinę temu, Iskierka napisał: Mało to Amerykanek chętnych, żeby w białej sukni pobiec do ołtarza przy pierwszej nadarzającej się okazji Im grubsza i bardziej dzieciata tym bardziej chetna...
pelasia Napisano 13 Lutego 2021 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2021 1 hour ago, andyopole said: Im grubsza i bardziej dzieciata tym bardziej chetna... Andy, nieladnie tak oceniac ludzi po wadze. Nieladnie....
Iskierka Napisano 13 Lutego 2021 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2021 10 godzin temu, pelasia napisał: Andy, nieladnie tak oceniac ludzi po wadze. Nieladnie.... Może i nieładnie, ale czy to nie jest prawda?
pelasia Napisano 13 Lutego 2021 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2021 3 hours ago, Iskierka said: Może i nieładnie, ale czy to nie jest prawda? Czy ja wiem? Moim zdaniem kwestia charakteru, inteligencji i doświadczeń.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.