mcpear Napisano 26 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2022 34 minutes ago, szaman said: Co w sytuacje, gdy na rozmowie dziecko bedzie miało 4 lata a w trakcie wylotu 5 ? ( mam taką sytuacje ) Jak ma wizę imigracyjną w paszporcie to nie będzie musiało pokazać dowodu szczepienia Cytuj
mcpear Napisano 26 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2022 2 hours ago, PaUla87 said: Dziękuję za pomoc Na przyszłość polecem google - to dobra wyszukiwarka -https://www.google.com/search?q=I-134 Cytuj
mcpear Napisano 26 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2022 24 minutes ago, szaman said: Aha jeszcze jedno pytanie. Czy jakiekolwiek dokumenty musze mieć przetłumaczone na angielski ? Nigdy Nie mieszkałem dłużej niż 6 miesiecy poza Polską A byłeś karany? Cytuj
szaman Napisano 26 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2022 Godzinę temu, mcpear napisał: A byłeś karany? nie, chyba , że małżeństwo to też kara HIHIHIHI 1 3 Cytuj
PaUla87 Napisano 26 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2022 (edytowane) 3 godziny temu, mcpear napisał: Na przyszłość polecem google - to dobra wyszukiwarka -https://www.google.com/search?q=I-134 Serio? Nie trzeba być takim chamskim ... myslisz ze jak kobieta to co nie szukałam w Google? Poprostu nie mogłam znalesc formularza pdf . I tak ty nie pomogłeś to po co taka złośliwość? Myslalam ze forum jest po to żeby pomagać sobie nawzajem Edytowane 26 Lutego 2022 przez PaUla87 1 Cytuj
mcpear Napisano 26 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2022 Myślisz, że ktoś na forum zna ten link na pamięć? Osoba, która ci go przysłała. Weszła na google, wpisała "I-134" i pierwszy z brzegu link przyłala Tobie. Jestem ciekaw co wpisałaś w google, że google sobie nie poradziło w znalezieniu wersji PDF 1 Cytuj
PaUla87 Napisano 26 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2022 Godzinę temu, mcpear napisał: Myślisz, że ktoś na forum zna ten link na pamięć? Osoba, która ci go przysłała. Weszła na google, wpisała "I-134" i pierwszy z brzegu link przyłala Tobie. Jestem ciekaw co wpisałaś w google, że google sobie nie poradziło w znalezieniu wersji PDF Nie będę wdawać się z tobą w pyskówkę i zniżać się do twojego poziomu. Po co się odzywasz jak to nie Ty pomogłeś ?! Az tak ci się nudzi ? Miałbyś trochę tupetu i ugryzł się w język a jak razi cie w oczy ze zadałam pytanie a ktoś mi odpowiedzial nie wchodź na forum i bedziesz mial wielki problem z głowy. Zachowanie na poziomie przedszkola.... Cytuj
PaUla87 Napisano 26 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2022 (edytowane) Godzinę temu, mcpear napisał: Ktoś kto mi pomógł jakoś nie miał pretensji....dobranoc nie będę prowadzić niepotrzebnej dyskusji Edytowane 26 Lutego 2022 przez PaUla87 Cytuj
katlia Napisano 27 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 27 Lutego 2022 17 minutes ago, PaUla87 said: Zachowanie na poziomie przedszkola.... Dokladnie, ale chyba nie ze strony mcpear, ktory sporo tu pomaga i doradza. Chyba lepsze podejscie jest nie rzucac sie na niego bo szanse sa niezle ze jeszcze Ci pomoze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi