ewsco Napisano 1 Marca 2022 Zgłoś Napisano 1 Marca 2022 Nie, nic nie rozmawialiśmy o tym poza pytaniem "prowadzicie taki biznes tak?" i powiedziałem, że tak i tyle. Wszystkie rzeczy, które opisałem to były pojedyncze pytania, a nie rozmowy na ten temat. Opisałem praktycznie całą rozmowę - trwała ona ze 3 minuty, może 5? Z czego jeszcze coś tam wpisywał w komputerze.Bardzo dziękuję i jeszcze raz gratuluję. Jaki kierunek wybraliście i kiedy planujecie lecieć?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Jacek87 Napisano 1 Marca 2022 Zgłoś Napisano 1 Marca 2022 5 minut temu, ewsco napisał: Bardzo dziękuję i jeszcze raz gratuluję. Jaki kierunek wybraliście i kiedy planujecie lecieć? Dzięki Układamy obecnie wszystkie nasze sprawy tutaj, myślimy o różnych opcjach tam. Możliwe, że będzie tak, że na wakacje tylko na 2 tyg polecimy i wrócimy jeszcze do PL na jakiś czas. Ale rozważamy też opcję, żeby polecieć odrazu na dłużej. Wszystko zależy od wielu spraw. Myślimy o Portland ew coś cieplejszego 1 1 Cytuj
andyopole Napisano 1 Marca 2022 Zgłoś Napisano 1 Marca 2022 Godzinę temu, Jacek87 napisał: Myślimy o Portland ew coś cieplejszego Portland ME, to jest to! 1 Cytuj
mcpear Napisano 2 Marca 2022 Zgłoś Napisano 2 Marca 2022 5 hours ago, Jacek87 said: (..) ew coś cieplejszego Coś mniej deszczowego Ale generalne Portland ma dobrą opinię, nawet bardzo. Gratki z okazji wizy imigracyjnej! 1 Cytuj
AS13 Napisano 2 Marca 2022 Zgłoś Napisano 2 Marca 2022 9 godzin temu, magsasi napisał: Właśnie chciałam pisać, że nowe wjechały. Mój CN niestety nie widnieje na liście A można wiedzieć jak to sprawdzić? Cytuj
magsasi Napisano 2 Marca 2022 Zgłoś Napisano 2 Marca 2022 A można wiedzieć jak to sprawdzić?https://frankgh.github.io/dvstats/Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
AS13 Napisano 2 Marca 2022 Zgłoś Napisano 2 Marca 2022 2 godziny temu, magsasi napisał: https://frankgh.github.io/dvstats/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A możesz mi jeszcze powiedzieć gdzie tam się sprawdza cn? Szukam, ale nie widzę. Cytuj
magsasi Napisano 2 Marca 2022 Zgłoś Napisano 2 Marca 2022 A możesz mi jeszcze powiedzieć gdzie tam się sprawdza cn? Szukam, ale nie widzę.Na samym dole masz statystyki z każdego dnia, wchodzisz w dzień, który Cię interesuje i mniej więcej po środku strony są wyszczególnione numery Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Justyna234 Napisano 2 Marca 2022 Zgłoś Napisano 2 Marca 2022 (edytowane) czy moze wiecie jak czesto te zaproszenia sa wysylane? czy jest jakas regula? wydaje mi sie, ze gdzies wyczytalam ze zawsze na poczatku miesiaca cos wychodzi, czy dobrze rozumuje, ze to by bylo tyle na kweicien, a pozostale dopiero na maj ewentualnie? i czy to teraz raczej ida wg tego kiedy wyslany byl ds? Edytowane 2 Marca 2022 przez Justyna234 Cytuj
Xarthisius Napisano 2 Marca 2022 Autor Zgłoś Napisano 2 Marca 2022 (edytowane) 2 hours ago, Justyna234 said: czy moze wiecie jak czesto te zaproszenia sa wysylane? czy jest jakas regula? wydaje mi sie, ze gdzies wyczytalam ze zawsze na poczatku miesiaca cos wychodzi, czy dobrze rozumuje, ze to by bylo tyle na kweicien, a pozostale dopiero na maj ewentualnie? i czy to teraz raczej ida wg tego kiedy wyslany byl ds? Normalnie raz w miesiacu, ale ostatnimy czasy zdarza im sie "dopychac" miesiac biezacy, np. w pod koniec stycznia najpierw wyslali zaproszenia na marzec, a potem doslali troche zaproszen na luty. Zawsze po opublikowaniu nowego biuletynu wizowego. Moze byc nastepnego dnia, moze byc tak jak w tym miesiacu i 2 tygodnie pozniej. W teorii kolejnosc jest ustalona na podstawie daty zatwierdzenia dokumentow (mozna sie spotkac z takim akronimem DQ == Documentarily Qualified). Ona nie koniecznie koreluje sie z data wyslania, z roznych powodow i nie da sie jej w zaden sposob sprawdzic. W jakiej kolejnosci KCC teraz przerabia DS-260? Nie wiem. Update: Dla przykladu braku korelacji z data wyslania, niektorzy sie chwala kiedy wysylaja i tak: EU20xx, data wyslania DS 10 listopada, zaproszona na 14 kwietnia EU23xx, data wyslania pazdziernik, zaproszona na 13 kwietnia EU25xx, data wyslania 18 lipca, ds odblokowany z poprawkami pod koniec pazdziernika, zaproszona na 20 kwietnia Edytowane 2 Marca 2022 przez Xarthisius 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi