mcpear Napisano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2022 Tak. Zgadzam się z powyższym. Myślę, że należy raczej zebrać dowody typu: nie wymówiłam czynszu na mieszkanie w Polsce, nie zwolniłam się z pracy w Polsce / przerwałam naukę przed wyjazdem do USA, zamówienie na wedding reception zostało złożone w dacie po przekroczeniu granicy... Aczkolwiek: 1. Nie jestem prawnikiem i bardzo radzę nie brać moich opinii zobowiązująco - mogę się mylić 2. Nie wysyłałbym żadnych dokumentów / dowodów poza tym co oficjalnie potrzeba w AOS. Bałbym się że zostaną wykorzystane "przeciwko" mnie
Anitak Napisano 3 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2022 Hej wszystkim, Szybkie pytanko, moze ktos sie orientuje. Przylecialam na wizie B1, wzielam slub z obywatelem, mam pending 130 i 485, jutro mam biometrics i zaraz po chcialam przygotowac i wypelnic I -131. Przegladalam instrukcje, moze ktos sie orientuje co wpisac w Class of Admission? Ogolnie rozumiem ze mam wpisac klase wizy na ktorej wpuscili mnie do kraju, ale widzialam ze niektorzy sugeruja zeby wpisac AOS - pending I - 485. Czy ktos z dobrych duszyczek ma pojecie jak to interpretowac? Niby jestem w procesie AOS ale wlecialam na turystycznej (ktora stracila waznosc PO aplikacji o GC). Dzieki za pomoc !
Xarthisius Napisano 3 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2022 Class of admission znajduje sie na Twoim biezacym I-94, badz jezeli zmienialas status na Twoim ostatnim approval notice (I-797).
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.