Skocz do zawartości

DV 2023 - wylosowany / nie wylosowany

foladdd

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
11 minut temu, foladdd napisał:

Widzę, że ma Pan duże doświadczenie w temacie. Zapewne jest już Pan długo w US i dużo Pan widział. Może prowadzi Pan jakiś blog o swoim życiu w US?

Po pierwsze, zgodnie ze zwyczajami obowiazujacymi w sieci mowimy sobie przez "ty". ...

Po drugie, nie jestem tu zbyt długo ale widzę. Bo patrzę.

Po trzecie, nie, nie prowadzę żadnego bloga, kanału na YT, itp., itd.

• Odpowiedzi 188
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
5 minut temu, andyopole napisał:

Po pierwsze, zgodnie ze zwyczajami obowiazujacymi w sieci mowimy sobie przez "ty". ...

Po drugie, nie jestem tu zbyt długo ale widzę. Bo patrzę.

Po trzecie, nie, nie prowadzę żadnego bloga, kanału na YT, itp., itd.

Szkoda, że nie ma kanału, tyle wiedzy się marnuje. Mógłbyś się dzielić z forumowiczami. 

Napisano
1 minutę temu, foladdd napisał:

Szkoda, że nie ma kanału, tyle wiedzy się marnuje. Mógłbyś się dzielić z forumowiczami. 

No właśnie @andyopole. Mógłbyś się dzielić doświadczeniem, a nie marnować tu czas pisząc te 9100+ postów.... ;):lol:

Napisano
2 minuty temu, foladdd napisał:

Wolę sadzić pomidory, paprykę i ogórki. Przynajmniej przez pół roku jem zdrowiej. Przynieś ćwiarteczkę, rozpale bbq to sobie "pogadamy o starych karabinach".

Napisano
2 minuty temu, mola napisał:

No właśnie @andyopole. Mógłbyś się dzielić doświadczeniem, a nie marnować tu czas pisząc te 9100+ postów.... ;):lol:

Aluzju poniał. Zaraz wyłażę spod pierzyny i dziś już nie bedzie postów na Forum. :P

Napisano
10 minut temu, andyopole napisał:

Wolę sadzić pomidory, paprykę i ogórki. Przynajmniej przez pół roku jem zdrowiej. Przynieś ćwiarteczkę, rozpale bbq to sobie "pogadamy o starych karabinach".

Z Polski mam daleko. Dam zać jak wylosuję GC.  Starych karabinów nie lubię. Taki mam gust. 

Napisano
10 minut temu, andyopole napisał:

Good idea, jestem za! 

dam znać w wątku pt. "wylosowałaś GC i masz pytania.. rok 2023, potem 2024 i tak dalej jak nie wypali wcześniej. :lol:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...