Joanna1986 Napisano 7 Lipca 2022 Zgłoś Napisano 7 Lipca 2022 Witam serdecznie, Mam na imię Joanna i jestem od niedawna w Chicago, okolice ukrainian village. Szukam koleżanki do pogadania i na wycieczki ma plac zabaw. Mam dwójke dzieci, 2 i 5 lat. Jesli masz czas i ochote, odezwij sie. Pozdrawiam serdecznie, Joanna
MeganMarkle Napisano 9 Lipca 2022 Zgłoś Napisano 9 Lipca 2022 On 7/7/2022 at 9:46 AM, Joanna1986 said: Witam serdecznie, Mam na imię Joanna i jestem od niedawna w Chicago, okolice ukrainian village. Szukam koleżanki do pogadania i na wycieczki ma plac zabaw. Mam dwójke dzieci, 2 i 5 lat. Jesli masz czas i ochote, odezwij sie. Pozdrawiam serdecznie, Joanna Mam dzieci w podobnym wieku i tez szukam koleżanki, ale niestety ja w Californii
katlia Napisano 9 Lipca 2022 Zgłoś Napisano 9 Lipca 2022 On 7/7/2022 at 10:46 AM, Joanna1986 said: Witam serdecznie, Mam na imię Joanna i jestem od niedawna w Chicago, okolice ukrainian village. Szukam koleżanki do pogadania i na wycieczki ma plac zabaw. Mam dwójke dzieci, 2 i 5 lat. Jesli masz czas i ochote, odezwij sie. Pozdrawiam serdecznie, Joanna Jest kilka grup Polek w Chicago na Facebook... moze tam poszukac?
andyopole Napisano 13 Lipca 2022 Zgłoś Napisano 13 Lipca 2022 1 godzinę temu, ilon napisał: Albo bumble BFF! Widac kto jest "w temacie". Kolegow se poszukajcie zamiast kolezanek. Przynajmniej nie obgaduja za plecami.
MeganMarkle Napisano 23 Lipca 2022 Zgłoś Napisano 23 Lipca 2022 On 7/13/2022 at 11:53 AM, andyopole said: Widac kto jest "w temacie". Kolegow se poszukajcie zamiast kolezanek. Przynajmniej nie obgaduja za plecami. Sie jest mężatką to kolegów szukać nie wypada :p
andyopole Napisano 24 Lipca 2022 Zgłoś Napisano 24 Lipca 2022 8 godzin temu, MeganMarkle napisał: Sie jest mężatką to kolegów szukać nie wypada :p Jak mówi nauka radziecka: się znajduje to czego "się nie szuka" wcale.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.