agatenka Napisano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2006 Lipski zaglądając do twojego albumu liczyłam jak zwykle na jakieś piękne miejsca, ciekawe krajobrazy i powiem szczerze że mi ich brakowało. A byłeś w takim ładnym miejscu. Twój album na pewno ogląda się super osobom które z tobą tam były i wiedzą kto znajduje się na tych zdjęciach, bo mnie szczerze trochę nudziło oglądanie kilkunastu portretów jakiś ludzi. :shock: Fakt, fatem album niestandardowy... ahh ten tatuaż na pośladku Pozdrawiam
akulik Napisano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2006 http://akulik.nazwa.pl Maly uaktualnienie z ostatniego wypadu na Karaiby - nie tylko Stany sa piekne pozdrowienia dla podroznikow
aga_wrr Napisano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2006 Akulik: swietne zdjecia, fantastyczna galeria. Zazdroszcze mozliwosci zobaczenia tych wszsytkich miejsc Pozdrawiam,
agatenka Napisano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2006 Naprawdę cudne zdjęcia ze ślicznych miejsc. Tylko pozazdrościć... Pozdrawiam
szakal23 Napisano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2007 Jesli ktos ma ochote prosze zajrzec. Zamieściłem kilka fotek z moich przygód:) Jeśli ktoś ma pytania odnośnie tych miejsc prosze pytac odpowiem. http://www.mkcukiernia.pl/usa/ Pozdrawiam Arek
pkulczycki Napisano 15 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2007 W Stanach spedzilem troche czasu pracujac i podrozujac. Przygotowujac sie do wyjazdu szukalem czesto fotografii ktore bede odwiedzal. I z tym jest rzeczywiscie ciezko. Chcialbym pomoc osobom ktore maja podobny problem wiec zapraszam Was do mojego FotoAlbumu w ktorym umiescilem zdjecia z takich miejsc jak: Amsterdam Atlantic City Anchorage Boston Belfast Bath Chicago Cooper Landing - Alaska Cambridge Dublin Denali Ensenada Fairbanks Filadelfia Grand Canyon Girdwood Honolulu Homer La Buffadora Las Vegas Lake Hawasu City Londyn Los Angeles Maui Madison Nowy Jork Niagara Newport Oxford Oahu - Hawaje Portage Rosarito Beach San Diego Shannondoah San Francisco Seward Tijuana Yosemite Woodstock Waszyngton Milo tez bedzie dostac jakis feedback ;-) Pozdrawiam wszystkich i zycze udanego wyjazdu do USA. Adres: www.pkulczycki.com
Adis Napisano 16 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 16 Lutego 2007 pkulczycki, świetne fotki! Szkoda, że tak mało.
aga_wrr Napisano 17 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2007 pkulczycki swietne zdjecia, juz chyba widzialam Twoja galerie. Mam ja nawet w ulubionych. Cala strona i galeria na doskonalym, wysokim poziomie!
VeNoN Napisano 18 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2007 akulik ! Bardzo ładne photeczki ! Szczególnie z Chicago ! Naprawde robi wrażenie ! Pozdrawiam !
karus Napisano 20 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2007 planuje zrobiś swoją galerię, tylko mam problem bo fotki z pierwszego wyjazdu robiłem na aparacie analogowym takim na klisze, tak się zastanawiam czy jest mozliwośc ich zeskanowania czy coś w tym stylu?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.