mcpear Napisano 13 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2023 Pewnie chodziło, że całościowo. Najszybciej przez Dohę: 5.5 godziny do DOH + 2.5h przesiadka + 16.5h lot do NZ to nieco ponad 24h w podróży nie liczać dojazdu na lotnisko i czekania przed wylotem oraz drogi do hotelu z lotniska na miejscu. Inna droga to prze Monachium i Singapur - 28.5h w całości. Lub przez Frankfurt i Singapur to 26.5h Generalnie: fantastyczna podróż 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 13 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2023 Jak lecę "za mile" to z PDX do Polski weźmie mi nieraz 24 godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agatenka Napisano 13 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2023 Najlepsi znajomi mojego brata mieszkali tam kilka lat , on zostal przeniesiony z pracy zona dolaczyla przy okazji Bylo to z 15 lat temu wiec na temat wiz nic nie wiem. Tak czy siak, byli zachwyceni - i nie tylko krajobrazami... Bardzo sie rozwineli zawodowo , on awansowal o kilka szczebli w niesamowitym tempie - zona po wielu latach prob dostania sie do tej firmy w Polsce zakonczonych niepowodzeniem ( duza miedzynarodowa firma konsultingowa) tam dostala w niej prace praktycznie od ręki i do Polski wrocila juz na kierowniczym stanowisku. Takze oni chwala tamten kierunek na lewo i prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tirowiec1312 Napisano 14 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2023 (edytowane) Niestety wyniki dzisiejszych wyborów parlamentarnych w Nowej Zelandii oznaczają że premierem zostanie gość, którego poglądy źle wróżą Nowej Zelandii i przekreślają ją jako potencjalne miejsce emigracji. Edytowane 14 Października 2023 przez Tirowiec1312 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pinang Napisano 14 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2023 On 10/12/2023 at 9:22 PM, Valaya said: Cześć, Czy ktokolwiek z Was rozważał ten kierunek? Nadal kraj anglojęzyczny, odcięty od geopolitycznych problemów, spora pula różnorakich wiz do wyboru. Chętnie poczytam Wasze opinie. Ja mieszkam w NZ już prawie 8 lat. Przyjechałem na wizie Working Holiday a potem zmieniałem na inne. Pisz jak masz pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi