ceres Napisano 5 Marca Zgłoś Napisano 5 Marca To pochwalcie się kto z was wyjeżdża wiosną do USA? Nie sądzicie, że to idealna pora roku na wyjazd? Cytuj
katlia Napisano 5 Marca Zgłoś Napisano 5 Marca 32 minutes ago, ceres said: To pochwalcie się kto z was wyjeżdża wiosną do USA? Nie sądzicie, że to idealna pora roku na wyjazd? Wiosna gdzie? USA to ogromny kraj i kilka zupelnie innych klimatow. 1 Cytuj
andyopole Napisano 5 Marca Zgłoś Napisano 5 Marca 9 minut temu, katlia napisał: Wiosna gdzie? USA to ogromny kraj i kilka zupelnie innych klimatow. Pamietacie forumowicza. ktory uwielbial niskie temperatury? Nawet na Alsce bylo mu duszno. Kto to byl: @KaeR? Chyba nie on ale ich obu juz od dawna ani widu ani slychu. My takze przy realizacji zamowien kierujemy sie klimatem w miejscu zamawiajacego. Wisconsin albo Nova Scotia zawsze spadaja na koniec kolejki "bo u nich i tak jeszcze snieg lezy", do sezonu daleko. Cytuj
ceres Napisano 5 Marca Autor Zgłoś Napisano 5 Marca 57 minut temu, andyopole napisał: Pamietacie forumowicza. ktory uwielbial niskie temperatury? Nawet na Alsce bylo mu duszno. Kto to byl: @KaeR? Chyba nie on ale ich obu juz od dawna ani widu ani slychu. My takze przy realizacji zamowien kierujemy sie klimatem w miejscu zamawiajacego. Wisconsin albo Nova Scotia zawsze spadaja na koniec kolejki "bo u nich i tak jeszcze snieg lezy", do sezonu daleko. A który to? Cytuj
andyopole Napisano 6 Marca Zgłoś Napisano 6 Marca 6 godzin temu, ceres napisał: A który to? Nie pamiętam, gdybym miał listę forumowiczów mógłbym sobie przypomnieć. Niestety, nie mam dostępu. Cytuj
Zuza007 Napisano 6 Marca Zgłoś Napisano 6 Marca (edytowane) Ja już odliczam . Lecę 26/04 - na niecałe dwa tygodnie. Wiosna jest fajna (marudom przypominam, że na półkuli północnej zaczyna się 21 marca ). Ale trzeba uważać, bo pamiętam rok, kiedy mój lot zaplanowany na 21/03 został odwołany z powodu śnieżycy w NYC... EDIT: Dopiero zauważyłam, że to pytanie padło wątku o GC, No mnie to nie dotyczy , ale się pocieszę - a co ! Edytowane 6 Marca przez Zuza007 Cytuj
katlia Napisano 6 Marca Zgłoś Napisano 6 Marca 11 hours ago, Zuza007 said: Lecę 26/04 - na niecałe dwa tygodnie. Zycze dobrej podrozy. Moge zapytac gdzie lecisz? Cytuj
andyopole Napisano 6 Marca Zgłoś Napisano 6 Marca 11 godzin temu, Zuza007 napisał: Ja już odliczam . Lecę 26/04 Mój syn przylata tego samego dnia! Cytuj
Zuza007 Napisano 8 Marca Zgłoś Napisano 8 Marca On 3/6/2024 at 8:15 PM, katlia said: Zycze dobrej podrozy. Moge zapytac gdzie lecisz? Dzięki! Ja to zawsze do NYC (tylko lotniska zmieniam - w zależności od ceny ) Cytuj
Zuza007 Napisano 8 Marca Zgłoś Napisano 8 Marca On 3/6/2024 at 8:48 PM, andyopole said: Mój syn przylata tego samego dnia! Coś mam przeczucie, że się nie spotkamy . No chyba, że ma przesiadkę w NYC (ja tym razem lecę z Wwy do Newark - przez Oslo. tak jeszcze nie leciałam ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi