Natalia Zdesperowana Napisano 10 Marca Autor Zgłoś Napisano 10 Marca 9 minut temu, Xarthisius napisał: Tak. Dziękuję za pomoc , a tak zastanawia mnie skąd Państwo mają taką wiedzę na temat takich spraw, mi jakoś ciężko było uzyskać informacje w internecie? Cytuj
Natalia Zdesperowana Napisano 10 Marca Autor Zgłoś Napisano 10 Marca Godzinę temu, Xarthisius napisał: Yup. Dokladnie jak Twoja Babcia sponsoruje teraz Twoja Mame. Masz meza, masz ponad 21 lat. Jedyna droga to sponsorowanie w kategorii F3 w momencie kiedy ktores z Twoich rodzicow zostanie USC. A Czy za nie pojawienie się na wizycie w ambasadzie w Warszawie grozi jakaś kara ? Cytuj
mcpear Napisano 10 Marca Zgłoś Napisano 10 Marca 16 minutes ago, Natalia Zdesperowana said: A Czy za nie pojawienie się na wizycie w ambasadzie w Warszawie grozi jakaś kara ? W sensie czy do więzienia pójdziesz? Nie. Czy zwrócą ci opłaty, które poniosłaś aby na taką wizytę się umówić? Też nie. Cytuj
Natalia Zdesperowana Napisano 10 Marca Autor Zgłoś Napisano 10 Marca 7 minut temu, mcpear napisał: W sensie czy do więzienia pójdziesz? Nie. Czy zwrócą ci opłaty, które poniosłaś aby na taką wizytę się umówić? Też nie. Nie myślałam o więzieniu, raczej jakas kara pieniężna czy coś. Cytuj
mcpear Napisano 10 Marca Zgłoś Napisano 10 Marca Opłata za wizę emigracyjną wynosi bodajże $325, którą trzeba uiścić przed spotkaniem. Ona nie zostanie zwrócona. Cytuj
Natalia Zdesperowana Napisano 10 Marca Autor Zgłoś Napisano 10 Marca 3 minuty temu, mcpear napisał: Opłata za wizę emigracyjną wynosi bodajże $325, którą trzeba uiścić przed spotkaniem. Ona nie zostanie zwrócona. A ok Cytuj
Natalia Zdesperowana Napisano 11 Marca Autor Zgłoś Napisano 11 Marca 23 godziny temu, mcpear napisał: Opłata za wizę emigracyjną wynosi bodajże $325, którą trzeba uiścić przed spotkaniem. Ona nie zostanie zwrócona. Ja jeszcze chce się dopytać czy istnieje szansa że np mogłabym dostać ta wize mimo tego jak wygląda moja sytuacja? Cytuj
Natalia Zdesperowana Napisano 11 Marca Autor Zgłoś Napisano 11 Marca Jeszcze mam pytanie czy lekarz u którego robi się badania przed wizytą u konsula może tak jakby spowodować że nie można będzie iść na to spotkanie, że tak jakby te badania 'nie dopuszcza' do wizyty ? Cytuj
andyopole Napisano 11 Marca Zgłoś Napisano 11 Marca Jesli masz np. jedna z chorob dyskwalifikujacych emigracje to tak. Cytuj
Roelka v.2 Napisano 11 Marca Zgłoś Napisano 11 Marca 7 hours ago, Natalia Zdesperowana said: Jeszcze mam pytanie czy lekarz u którego robi się badania przed wizytą u konsula może tak jakby spowodować że nie można będzie iść na to spotkanie, że tak jakby te badania 'nie dopuszcza' do wizyty ? Tak, sa schorzenia ktore dyskwalifikują cie do otrzymania wizy. Ale to co najbardziej cie zdyskwalifikowało to wiek i fakt ze jestes po slubie. Ta wiza jest dla osoby stanu wolnego. Jesli planujesz "nie wspomniec" konsulowi o slubie, to odradzam. Prawda w koncu wyjdzie na jaw, nawet jak juz bedziesz w USA. I wtedy ryzyko deportacji bedzie bardzo duze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi