Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jeszcze dodam ze imigranci to ulubiony temat dla ludzi zwiazanych z obecna administracja - oni dosc mistrzowsko stworzyli nieistniejace problemy meksykanow przemyjacych narkotyki, kradnacych i gwalcacych wszystko co sie rusza, haitanczykow z pobliskiego Springfield, OH zjadajacych kazdego napotkanego kota, psa a nawet ges kanadyjska (tym akurat sie nalezy) a aktualnie mniejszosc somalijska w MN (to grupa osiedlona z czasow Black Hawk Down / Mohammada Farada Aidida) ktorzy kradna pieniadze w kazdym jednym stanie tworzac przedszkola ktore stoja puste.

Za imigrantow (jakichkolwiek) nikt, absolutetnie zdrowy na glowe, nie bedzie ryzykowal utraty nawet jednego glosu, historia pokazuje ze to sie absolutnie nie oplaca. Off topic ale majacy na celu uswiadomienie tych ktorzy czekaja na wizy ze nikt, absolutnie nikt, DV sie interesuje i nie bedzie o nie walczyl. Jedyna szansa to ze ktos w USCIS / DOS bedzie chcial sie trzymac obowiazujacego prawa.

Napisano
46 minut temu, kzielu napisał:

Off topic ale majacy na celu uswiadomienie tych ktorzy czekaja na wizy ze nikt, absolutnie nikt, DV sie interesuje i nie bedzie o nie walczyl. Jedyna szansa to ze ktos w USCIS / DOS bedzie chcial sie trzymac obowiazujacego prawa.

Dokładnie takie mam przekonanie . 

Napisano (edytowane)
1 godzinę temu, krychu280 napisał:

Ah bo Wy wygrani w DV 25 ? 
a co się działo 16-20 ? 

Prawdopodobnie Państwo nie mogą wytrzymać, że Prezydentem USA został Donald Trump. 

Btw. Chyba należałoby by przenieść tą  dyskusje do innego działu 

Ps. Czy na interview należy przynieść wyciągi z banku i potwierdzenie zatrudnienia? W tej kwestii również znajduje sprzeczne informacje 

Edytowane przez aedaem2
Napisano

Hej ☺️ rozmowa z konsulem zaplanowana na koniec lutego-czytałam pare wpisów i nie wiem już do końca- czy dalej pytają o wykazanie środków na koncie na rozmowie? Jeśli tak jaka najlepiej mieć kwotę żeby udowodnić że dam radę na start (zatrzymalabym się na początek u rodziny jeśli to ma dla nich znaczenie).

dzieki!

Napisano
1 godzinę temu, Natalia93 napisał:

Hej ☺️ rozmowa z konsulem zaplanowana na koniec lutego-czytałam pare wpisów i nie wiem już do końca- czy dalej pytają o wykazanie środków na koncie na rozmowie? Jeśli tak jaka najlepiej mieć kwotę żeby udowodnić że dam radę na start (zatrzymalabym się na początek u rodziny jeśli to ma dla nich znaczenie).

dzieki!

Tak jak @Xarthisius przytoczył starą żołnierską zasade choc pewnie w armii nie byl: "żołnierz nie pytany, nie odpowiada".