kzielu Napisano Piątek o 20:03 Zgłoś Napisano Piątek o 20:03 Jeszcze dodam ze imigranci to ulubiony temat dla ludzi zwiazanych z obecna administracja - oni dosc mistrzowsko stworzyli nieistniejace problemy meksykanow przemyjacych narkotyki, kradnacych i gwalcacych wszystko co sie rusza, haitanczykow z pobliskiego Springfield, OH zjadajacych kazdego napotkanego kota, psa a nawet ges kanadyjska (tym akurat sie nalezy) a aktualnie mniejszosc somalijska w MN (to grupa osiedlona z czasow Black Hawk Down / Mohammada Farada Aidida) ktorzy kradna pieniadze w kazdym jednym stanie tworzac przedszkola ktore stoja puste. Za imigrantow (jakichkolwiek) nikt, absolutetnie zdrowy na glowe, nie bedzie ryzykowal utraty nawet jednego glosu, historia pokazuje ze to sie absolutnie nie oplaca. Off topic ale majacy na celu uswiadomienie tych ktorzy czekaja na wizy ze nikt, absolutnie nikt, DV sie interesuje i nie bedzie o nie walczyl. Jedyna szansa to ze ktos w USCIS / DOS bedzie chcial sie trzymac obowiazujacego prawa. Cytuj
mr.stylo Napisano Piątek o 20:51 Zgłoś Napisano Piątek o 20:51 46 minut temu, kzielu napisał: Off topic ale majacy na celu uswiadomienie tych ktorzy czekaja na wizy ze nikt, absolutnie nikt, DV sie interesuje i nie bedzie o nie walczyl. Jedyna szansa to ze ktos w USCIS / DOS bedzie chcial sie trzymac obowiazujacego prawa. Dokładnie takie mam przekonanie . Cytuj
krychu280 Napisano Piątek o 21:20 Zgłoś Napisano Piątek o 21:20 (edytowane) ah to piękny ten 26r pełen stresu Edytowane Piątek o 21:20 przez krychu280 Cytuj
katlia Napisano Piątek o 21:59 Zgłoś Napisano Piątek o 21:59 37 minutes ago, krychu280 said: ah to piękny ten 26r pełen stresu My tak zyjemy od roku. A przedtem od 2016 do 2020. Chaos i wstyd. Cytuj
krychu280 Napisano Sobota o 11:41 Zgłoś Napisano Sobota o 11:41 13 godzin temu, katlia napisał: My tak zyjemy od roku. A przedtem od 2016 do 2020. Chaos i wstyd. Ah bo Wy wygrani w DV 25 ? a co się działo 16-20 ? Cytuj
aedaem2 Napisano Sobota o 13:21 Zgłoś Napisano Sobota o 13:21 (edytowane) 1 godzinę temu, krychu280 napisał: Ah bo Wy wygrani w DV 25 ? a co się działo 16-20 ? Prawdopodobnie Państwo nie mogą wytrzymać, że Prezydentem USA został Donald Trump. Btw. Chyba należałoby by przenieść tą dyskusje do innego działu Ps. Czy na interview należy przynieść wyciągi z banku i potwierdzenie zatrudnienia? W tej kwestii również znajduje sprzeczne informacje Edytowane Sobota o 13:24 przez aedaem2 Cytuj
Xarthisius Napisano Sobota o 14:21 Autor Zgłoś Napisano Sobota o 14:21 59 minutes ago, aedaem2 said: Czy na interview należy przynieść wyciągi z banku i potwierdzenie zatrudnienia? Nie jest to wymagane, ale zalecane. Drugim zaleceniem jest nie pokazywanie jezeli CO o to nie pyta. Cytuj
Natalia93 Napisano 20 godzin temu Zgłoś Napisano 20 godzin temu Hej ☺️ rozmowa z konsulem zaplanowana na koniec lutego-czytałam pare wpisów i nie wiem już do końca- czy dalej pytają o wykazanie środków na koncie na rozmowie? Jeśli tak jaka najlepiej mieć kwotę żeby udowodnić że dam radę na start (zatrzymalabym się na początek u rodziny jeśli to ma dla nich znaczenie). dzieki! Cytuj
andyopole Napisano 18 godzin temu Zgłoś Napisano 18 godzin temu 1 godzinę temu, Natalia93 napisał: Hej ☺️ rozmowa z konsulem zaplanowana na koniec lutego-czytałam pare wpisów i nie wiem już do końca- czy dalej pytają o wykazanie środków na koncie na rozmowie? Jeśli tak jaka najlepiej mieć kwotę żeby udowodnić że dam radę na start (zatrzymalabym się na początek u rodziny jeśli to ma dla nich znaczenie). dzieki! Tak jak @Xarthisius przytoczył starą żołnierską zasade choc pewnie w armii nie byl: "żołnierz nie pytany, nie odpowiada". Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi