Skocz do zawartości

Kto do primm??

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 222
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
musza byc czarne i calkowicie zakryte:) Styl obojetny, choc np. glany zdecydowanie odradzam :lol:

a spodnie czarne muszą być na kant takie od garnituru? bo mam całe czarne spodnie z cienkiej bawełny tyle że za chiny nie uda mi się ich w kant uprasować:) buty chyba kupie na miejscu za około ~ 50$ pewnie można kupić dobre całe czarne nike lub reeboki które będą wygodne do pracy

co do mieszkania bedziemy szukać na miejscu

Napisano

Nie musisz ich prasowac na kant :lol: A co do butow, to kup zwykle buty, bo i tak po czterech miesiacach pracy beda sie one nadawaly do wyrzucenia:) Nie warto tracic na nie 50$... Ja tak w zeszlym roku zniszczylam nowe buty, kupione przed wyjazdem dr Martensa :)

Napisano

chyba wole wydać więcej za buty do pracy i czuć się w nich konfortowo niż męczyć się w jakiś tanich, na pewnych rzeczach nie warto oszczędzać

Napisano

A ile polecacie zabrać dolarów z Polski,tak zeby w miare godnie :lol: dotrwac do pierwszej wypłaty(zeby starczyło na jedzenie, mieszkanie, wszystkie zaswiadczenia itp.) i kiedy sie ja dostaje.Tzn. w którym momencie od przydzielenia pracy,czy odrazu w pierwszy dzien wypłaty czy dopiero po przejsciu wszystkich szkoleń :?:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...