rydzo Napisano 22 Maja 2006 Zgłoś Napisano 22 Maja 2006 Bartek ja dziś mam o 12.45 spotkanie i też się boje jak cholera! Jeszcze do szkoły jade po zaświadczenie,ale już od czwartku jeżdze i te cudne kobiety nie mogą mi tego przygotować!!!! A indeks,szkoda gadać, pustki, oby nie chcieli go obejrzeć!!! Ja trzymam za Ciebie jutro kciuki Ty dziś trzymaj za mnie! Ja mialem ogromne braki w indeksie. I ten gosc poprosil o indeks. Spojrzal na strone z wpisami na semestr i jeszcze sie spytal na ktorym roku jestem. odpowiedzialem drugi i tyle. Nawet sie nie kapnal, ze ja mam tylko wpis na pierwszy semestr. ja watpie aby ci pracownicy mieli pojecie o co chodzi w tych indeksach. Moj kolega mial podobnie to wytlumaczyl, ze na tej uczelni prowadzenie indeksu nie jest konieczne. I zero klopotu ...
whate Napisano 22 Maja 2006 Zgłoś Napisano 22 Maja 2006 Słuchajcie!!! ja też miałam pusty indeks, żadnego wpisu na ten semestr jak jechałam, poza tym miałam "pseudo" zaświadczenie o przełożonej obronie że musze się obronić do końca września a inni mieli że oficjalnie obrona przełożona na ten i ten dzień września więc miałam wielkiego pietra. Ale nie sprawdzili mi indeksu ani nawet legitymacji, tylko zapytał na którym jestem roku studiów - widział że kończę w tym roku. Naprawdę wyrywkowo to sprawdzają, pełno osób było przede mną i nikomu nie sprawdzili. Nie martwcie się.Powodzenia!!! Ja byłam w krakowie P.S. A za tydzień mam obronę hehe więc trzymajcie kciuki
korolowa0 Napisano 22 Maja 2006 Zgłoś Napisano 22 Maja 2006 Już po :) posżło szybko i sprawnie, bez oglądania indeksu czy legitymacji :)nie macie się co stresować, z tego co widziałam to wszędzie szło szybko (ok minuty!!) i nikomu nie zaglądali do indeksu! tak trzymać.
Bartek996 Napisano 22 Maja 2006 Zgłoś Napisano 22 Maja 2006 Już po :) posżło szybko i sprawnie, bez oglądania indeksu czy legitymacji :)nie macie się co stresować, z tego co widziałam to wszędzie szło szybko (ok minuty!!) i nikomu nie zaglądali do indeksu! tak trzymać. Pamiętaj trzymaj za mnie kciuki ja za Ciebie trzymałem i pewnie dlatego dostałaś :D Jutro po 13 A jakie miałaś pytanka??
korolowa0 Napisano 22 Maja 2006 Zgłoś Napisano 22 Maja 2006 bede trzymać!! Jutro o 13 Pytanka takie miałam : co studiuje, na którym jestem roku, co chce robić po studiach i co bede robiła w Stanach...i tyle..potem "życze udanych wakacji " byłam u tego przystojniaczka, kobieta dziś więcej pytań zadawała, tak mi się zdaje. powodzenia jutro!!
bbmario Napisano 23 Maja 2006 Zgłoś Napisano 23 Maja 2006 Powiem tak...Byłem w ambasadzie w W-wie...moje pierwsze spotkanie stresu co nie miara...W mojej sytuacji jeszcze mogło być to zrozumiałe tzn jestem na 2 roku studiów uzopełniających mgr...więc istniało jakieś prawdopodobieństwo że mogę nie dostać...dosłownie 3 pyt. gdzie lecę, co będę robił i kiedy kończę studia (odp oczywiście w pażdzierniku bo mam obronę pracy mgr :-) ) i tym sposobem po 1,5 min DOSTAŁEM ... Oczywiście uśmiech przez cały czas i luz... to pomaga... życzę wszystkim powodzonka !!!
gorin Napisano 23 Maja 2006 Zgłoś Napisano 23 Maja 2006 wobec tylu interesujących pytań i odpowiedzi zadam też swoje bo jestem w sytuacji że studiuję na studiach "magisterskich uzupełniających" dwuletnich !!, skończyłem wcześniej inżynierskie 3,5 letnie, i teraz mam problem jak w prostych słowach wytłumaczyć konsulowi że jestem na takich studiach (dwuletnich)?? bo posiadam wszystkie prawa studenta przecież ale jak byk jest wszędzie że to studia 2 letnie!! :? pozdro Czyli jesteś teraz na tzw. 'post-graduate studies'. Powodzonka! :wink: aha czyli uzupelniające magisterskie to po prostu: post-graduate studies ?? wielkie dzięki i pozdrawiam !
lukaszwsap Napisano 23 Maja 2006 Zgłoś Napisano 23 Maja 2006 EJJ LUDZISKA JAK BYLO DZISIAJ:) bo ja jade w czwartek mimo ze jade 3 raz do ambasady mam lekko pietra bo ja na osttnim roku studiow:/ wrrrr no piszie piszcie jak bylo:)
Zyziek Napisano 23 Maja 2006 Zgłoś Napisano 23 Maja 2006 kolejna partia 30 ludzi z emako otrzymała wize. jeśli chodzi o mnie...nie pekałem ani sekundy..żadnego stresu i jak sie okazało...postapiłem cąłkiem właściwie wizowanie szło...hurtowo :wink: pytania: -co słychać? -czy tobie dzisiajesza pogoda nie podoba sie równie co mi? -co studiujesz? -na którym roku? -czy ktoś już jest w stanach? i na koniec magiczna formułka...baw sie dobrze na wakacjach 8)
anisiecku Napisano 24 Maja 2006 Zgłoś Napisano 24 Maja 2006 Hej. Ja też jutro do Wawy na 13.30. To będzie moj piewszy raz w ambasadzie. Stresik niesamowity. Trzymajcie kciuki zeby sie udało Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.