Skocz do zawartości

Emigracja na Hawajach? Co myslicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Skoro juz o Żydach, nie sposób pominąć masonów :( Mają sieć bardzo dobrych szpitali pediatrycznych rozsianych po całych Stanach, w których leczenie jest w całości przez nich pokrywane. Niezależnie od rasy czy wyznania pacjenta.

Teraz jeszcze tylko trzeba strzelić pochwałę o cyklistach :D

Ale się fajny wątek zrobił. A zaczęło się od Hawajów ;)

• Odpowiedzi 59
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Niezyjacy juz maz ciotki mojego meza byl masonem. Na samochodzie ma ona znak jego lozy. Powiedziala mi, ze to upowaznia ja do zwrocenia sie o pomoc do kazdego innego masona, jesli bedzie np w podrozy. Umieja sie wspierac.

Napisano

Tak ogólnie to pewnie p-kt widzenia zależy od miejsca siedzenia. Gdybym był Żydem, pewnie Polak byłby dla mnie wrogiem, gdybym był czarny, pewnie mówiłbym o rasizmie i nietolerancji w białej części świata, a tak widzę to inaczej. Fakt jest jeden, w każdej społeczności zdarzają się zgniłe jabłka.

Napisano

HA-WA-JE! Tematem sa Hawaje! :(

Juz duzo wiem nt. Zydow, cyklistow, pedalow, mecholi, szpitali pediatrycznych w Denver, stosunkach polsko-niemieckich, sporo takze o Azjatach, komunistach i feministkach i jestem za to Panstwu wdzieczny a a teraz jesli by byla taka mozliwosc chcialbym dowiedziec sie troche o HAWAJACH!

Moze tam tez jest jakich Hawajczykowski spisek? Albo Hawajczycy jezdza na rowerach (wodnych) z naklejkami Wielkiego Wschodu Hawajow i kazdy hawajczyk ktory zobaczy na Oceanie rower z taka naklejka zobowiazany jest zawiezc pasazera do najlepszego szpitala polozniczego w Honolulu prowadzonego przez Hawajskie Stowazyszenie Obrzezanych Feministow Niemieckiego Pochodzenia, gdzie dadza mu pic, jesc i nie pozwola poslubic Szwedki bo to bylby skandal biorac pod uwage Potop Szwedzki?

Oczywiscie jak zwykle wszystkiemu winni sa Zydzi

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...