ju_ulka Napisano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2007 mi sie zdarzyło jeść w stanach "polska kielbasa" - dokładnie tak było na etykiecie;) produkcja oczywiscie USA, chyba wisconsin;) taka sama "polska kielbase" mialam przyjemnosc kupic w Californii 8) hehe i od razu zatesknilo sie za prawdziwa polska kielbasa :cry: ________________ 2007 ---> California
floorek Napisano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2007 Czarna ziomalka z lawki w szkole: do you have hip hop rappers in your country?
Magnum Napisano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2007 nie mówiąc o literowaniu słówek np tatuażPopatrz na polskie fora.. tam znajdziesz to samo.
Mingan Napisano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2007 Czarna ziomalka z lawki w szkole: do you have hip hop rappers in your country? co w tym śmiesznego nie czaje?
Magnum Napisano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2007 Pytanie, czy mamy rap/hh w Polsce jest bardzo śmieszne. Przynajmniej w mojej opinii.
czeklin Napisano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2007 polecalbym :shock: "american people are stupid" http://youtube.com/watch?v=Uhh89RVs3ps i ciekawa teoria mojej...mamy ktora uwaza ze amerykanie sa dlatego takimi polglowkami bo na przestrzeni dziejow, wlasciwie od momentu powstania USA nigdy nie musieli sie o nic martwic, kraj sie rozwijal, oni zyli w dostatku i mieli wszystko i wszystkich w [beeep]e...heh...Polak mial inaczej...z perspektywy czasu to chyba nawet lepiej :wink:
Jackie Napisano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2007 i ciekawa teoria mojej...mamy ktora uwaza ze amerykanie sa dlatego takimi polglowkami bo na przestrzeni dziejow, wlasciwie od momentu powstania USA nigdy nie musieli sie o nic martwic, kraj sie rozwijal, oni zyli w dostatku i mieli wszystko i wszystkich w [beeep]e...heh... Najlepszy dowód na to że wiedza Polaków też nieszczególna. Bo mama pierdoły gada jakich mało i historii USA nie zna w ogóle. Pół biedy jak ktoś nie zna i cicho siedzi. Gorzej jak się mundrzy.
Jim Beam Napisano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2007 i ciekawa teoria mojej...mamy ktora uwaza ze amerykanie sa dlatego takimi polglowkami bo na przestrzeni dziejow, wlasciwie od momentu powstania USA nigdy nie musieli sie o nic martwic, kraj sie rozwijal, oni zyli w dostatku i mieli wszystko i wszystkich w [beeep]e...heh To nie jest teoria - to sa z calym szacunkiem dla rodzicielki brednie wierutne. Moze sie Mamusia zapozna z historia Narodu Amerykanskiego a potem opowiada cuda? Polecam przykladowo czasy Wielkiego Kryzysu, jako jeden z tych okresow, kiedy amerykanie siedzieli pod palmami a wszystko im samo roslo. prosze pozdrowic Mamusie. jako lekture polecam "Growing up" by Russell Baker
czeklin Napisano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2007 juz sie tak nie bulwersuj jeden z drugim, nikt sie nie madrzy :evil:
Groch Napisano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2007 Będę bronił Amerykanów - po co przeciętnemu amerykańcowi wiedzieć jaka waluta jest w Anglii i masę innych rzeczy. Zapytajcie kogokolwiek ze swojego otoczenia czy wiedzą kiedy był Kongres Wiedeński albo Powstanie Styczniowe. A duża część osób nie ma pojęcia o Zjeździe gnieźnieńskim. Najlepszy przykład - mam kumpla, który kiedyś zapytany o II wojne światową nie potrafił podać roku, nie mówiąc już o dacie dziennej. A Szanowna Mamusia kolegi niech książkę do historii weźmie. A jeśli chcemy rozmawiać o głupocie amerykanów to dam jeden przykład - koleś, zresztą dobry kumpel z Indii próbował mi wcisnąć, że na torze rozpędził autko (porshe turbo) do 380 km/h. Oczywiśćie twardo się z nim sprzeczałem, że nie jest to możliwe bo ostatnio (były to wakacje 2006) maybach exelero pobił rekord i było to 350 km/h. Był tak uparty, że sobie odpuściłem... Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.