andyopole Napisano 20 Marca 2016 Zgłoś Napisano 20 Marca 2016 Ładowarka ta sama. Wystarczy przejściówka.
Dragony Napisano 20 Marca 2016 Zgłoś Napisano 20 Marca 2016 Będziesz mógł go normalnie używać, oczywiście pod warunkiem, że nie ma on blokady simlock.
andyopole Napisano 20 Marca 2016 Zgłoś Napisano 20 Marca 2016 Miałem historię wprawdzie z Samsungiem S3 taką ze w Polsce po założeniu karty Plusa można było dzwonić ale internet nie działał. Poszedłem do ichniego salonu sprzedaży i okazało się że S3 jak wszędzie ale na Europę jest inny model. Chłopak podłączył go do swojego kompa, przełożył jakąś wirtualną wajche i było OK.
Dragony Napisano 20 Marca 2016 Zgłoś Napisano 20 Marca 2016 z iPhone nie ma takiego problemu, chyba że kupisz sobie stary model (4S lub jeszcze starszy) Nowe modele obsługują wszystko
olmeca Napisano 21 Marca 2016 Zgłoś Napisano 21 Marca 2016 Co do ładowania, to może być tak jak ja miałem z BlackBerry - po podłączeniu do gniazda w us, pojawiła się informacja, że napięcie za słabe i ładować się nie będzie.
Joanna30 Napisano 21 Marca 2016 Zgłoś Napisano 21 Marca 2016 Ale masz ładowarkę BB działającą na napięciu 110-230 czy jakoś tak? Moja ładowarka BB działa w USA bez problemów. No, zawsze można zastosować ładowanie zastępcze - podłączyć fona do usb w laptopie
olmeca Napisano 22 Marca 2016 Zgłoś Napisano 22 Marca 2016 Podłączenie pod ładowarkę miejscową i skończyło się na ładowaniu tylko z laptopa. Nie żebym cierpiał z tego powodu, ale czasami wyskakują takie niespodzianki. Natomiast Kindle, nie miał problemów po obu stronach wielkiej wody
Robal Napisano 26 Marca 2016 Zgłoś Napisano 26 Marca 2016 Podłączenie pod ładowarkę miejscową i skończyło się na ładowaniu tylko z laptopa. Nie żebym cierpiał z tego powodu, ale czasami wyskakują takie niespodzianki. Natomiast Kindle, nie miał problemów po obu stronach wielkiej wody Pamiętam że ojciec kiedyś przywiozl telefony z USA i miały inne wejścia na karte wiec byly do wyrzucenia. Obecnie uzywam 4S i chce zakupić 6S. Ja mam ładowarke europejską więc napięcie jest takie jak w Europie. Czyli w urządzeniach z Europy wystarczy wymienić zasilacz/ładowarkę zamiast bawić się w przetwarzanie napięcia i będą działały na amerykanskim napieciu ? I tak muszę ładowarkę wymienić bo ma europejskie wejście. Ktoś wyżej napisał że wystarczy przejściówka a nie raczej przetwornica napięcia ? Przecież w US jest inne napięcie wiec chyba zwykła przejściówka spaliłaby urządzenie.
kzielu Napisano 26 Marca 2016 Zgłoś Napisano 26 Marca 2016 Bez żartów. Większość ładowarek do czegokolwiek od lat jest dwunapieciowa.
glimi Napisano 26 Marca 2016 Zgłoś Napisano 26 Marca 2016 Wystaczy zwykly adapter za 10zl i bedzie dzialac. KAzdy moj telefon ktory uzywalem bedac w USA ladowal sie bez problemu SZczoteczka elektryczna laduje sie bez problemu, maszynka tak samo.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.