Jim Beam Napisano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2013 Jako, ze w ostatnich kilku wypowiedziach pojawia sie rodzina to polece serial o rodzinie: "Shameless". (Wersja USA, brytyjskiej nie widzialem).
kzielu Napisano 24 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2013 Obczajcie "Elementary" na CBS. Wymiata - w czwartki o 10pm EST (dzisiaj nie ma bo jest kolejna bezsensowna debata). Ktoś oglądał ostatni odcinek z czwartku 2/21 ? Był wątek polskiej pralni w jakimś slumsie w NYC, mówili po polsku bez żadnych subtitlles - czad Ładnie pokazali polską polonię ;-)
agatenka Napisano 24 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2013 Jako, ze w ostatnich kilku wypowiedziach pojawia sie rodzina to polece serial o rodzinie: "Shameless". (Wersja USA, brytyjskiej nie widzialem). Jeden z faniejszych seriali, Frank i Sheila są rewelacyjni Pozatym Homeland - też z Showtime
lochraven Napisano 24 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2013 Jak dla mnie najlepszym obecnie serialem jest 'Girls' na HBO - rewelacja.
jkb Napisano 24 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2013 Z seriali, które obecnie lecą, w kolejności alfabetycznej: American Dad, Border Wars, Family Guy, Game of Thrones, NCIS, Suits, White Collar Seriale, które zakończyły swój żywot: Alcatraz, Awake, Battlestar Galactica, Heroes, House, King of the Hill, Monk, Prison Break Jeszcze pewnie sporo innych ale obecnie nie przychodzą mi do głowy
KaeR Napisano 24 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2013 Zdecydowanie Family Guy i American Dad. Lecą po wszystkim. Jest też odcinek o Polsce w 1939.
jkb Napisano 24 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2013 Zdecydowanie Family Guy i American Dad. Lecą po wszystkim. Jest też odcinek o Polsce w 1939. "How many Polacks does it take to fix a time machine"?
Paulina_89 Napisano 24 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2013 Kto tak jak ja odlicza już dni do kolejnego sezonu Game of Thrones?
jkb Napisano 24 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2013 Ja http://www.youtube.com/user/GameofThrones?v=RzI9v_B4sxw
Paulina_89 Napisano 25 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2013 Ja http://www.youtube.com/user/GameofThrones?v=RzI9v_B4sxw Aż zaczęłam żałować przez chwilę, że przeczytałam całą sagę, bo wiem co będzie, ale liczę na inwencję reżysera i kilka zmian
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.