pelasia Napisano 16 Marca 2013 Zgłoś Napisano 16 Marca 2013 Ja lubie "1600 Penn." bawi mnie do lez czasami.
Jackie Napisano 28 Marca 2013 Autor Zgłoś Napisano 28 Marca 2013 "Vikings". Zaczęłam ogladać przypadkowo, przeglądając Amazon Instant Video. Jestem fanką! Pierwsze 4 odcinki mozna obejrzeć na darmo na stronie ww History Channel: http://www.history.com/shows/vikings/videos/vikings-ep-4-trial?m=512650e03091a Serial nie do końca poprawny historycznie, ale i bez wiekszych nonsensów. Polecam
mochapuccino Napisano 30 Marca 2013 Zgłoś Napisano 30 Marca 2013 Border Security Australia's Frontline Polecam go zawsze moim polskim znajomym narzekajacym na rozmowy w ambasadzie i na lotniskach. Jest dostepny na youtube.
Jim Beam Napisano 31 Marca 2013 Zgłoś Napisano 31 Marca 2013 "Vikings". Serial nie do końca poprawny historycznie, ale i bez wiekszych nonsensów. Polecam Fajne zdjecia, doskonale plenery, ale caly czar pryska gdy 12- latek mowi: "moi rodzice sa teraz zajeci, uprawiaja sex" Rzecz dzieje sie w roku 793 n.e.
Jackie Napisano 31 Marca 2013 Autor Zgłoś Napisano 31 Marca 2013 Fajne zdjecia, doskonale plenery, ale caly czar pryska gdy 12- latek mowi: "moi rodzice sa teraz zajeci, uprawiaja sex"Rzecz dzieje sie w roku 793 n.e. Czytałeś "Krystynę, córkę Lavransa"? Nawet jakiś czas później, gdy Skandynawię opanowało chrześcijaństwo, zupełnie normalną rzeczą było uprawianie seksu przez małżonków przy dzieciach. O czy nazywali to "seksem" to naturalnie inna para kaloszy Tak czy owak, przyjemnie popatrzeć na film o Wikingach, którzy nie biegają w hełmach z rogami.
Jim Beam Napisano 31 Marca 2013 Zgłoś Napisano 31 Marca 2013 ... zupełnie normalną rzeczą było uprawianie seksu przez małżonków przy dzieciach. O czy nazywali to "seksem" to naturalnie inna para kaloszy i o to mi wlasnie chodzi, nie wymagam, zeby synek mowil o "chedozeniu" ale jest sporo angielskich okreslen na "sex", ktore nie brzmia tak wsploczesnie. Tak czy owak, przyjemnie popatrzeć na film o Wikingach, którzy nie biegają w hełmach z rogami. Pelna zgoda.
River Napisano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2013 "Vikings". Zaczęłam ogladać przypadkowo, przeglądając Amazon Instant Video. Jestem fanką! Ja tez jestem fanka:) Ostatnio ogladam: Game of thrones The following Bates Motel
Gerard Napisano 1 Maja 2013 Zgłoś Napisano 1 Maja 2013 Polecam Flash Forward niestety tylko jeden sezon ale jak dla mnie rewelacyjny
pelasia Napisano 1 Maja 2013 Zgłoś Napisano 1 Maja 2013 Mi sie tez flash forward podobal, I nie wiem dlaczego go zlikwidiwali po pierwszej sezonie. Ja obacnie ogladam revolution, the fallowing, red widow no I te co wymienilam wyzej
Gerard Napisano 4 Maja 2013 Zgłoś Napisano 4 Maja 2013 Flash Forward podobno zdjęli bo zakładali że dużo więcej osób będzie oglądać też uważam że bez sensu zrobili pewnie jakby nabrało większego rozgłosu to poszłoby w świat . Sprawdzę te co napisałas nie ogladałem żadnego z nich jak do tej pory
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.