mariusztobczyk Napisano 12 Marca 2014 Zgłoś Napisano 12 Marca 2014 Ja ostatnio ogladam serial Przyjaciele - wspaniała komedia na nocne wieczorki. Pewnie jak wszyscy czekam na Grę o Tron chociaż ksiąki przeczytałem i wiem jak będzie Czekam też bo podobna ma powstać nowy zezon Z Archiwum X - może być ciekawie
Compas Napisano 12 Marca 2014 Zgłoś Napisano 12 Marca 2014 Ja natomiast ostatnio wziałem się za oglądanie serialu Arrow ze względu, iż jestem fanem komiksów DC i powiem, że serial jest całkiem całkiem, ten kto nie oglądał, niech lepiej zacznie
pelasia Napisano 12 Marca 2014 Zgłoś Napisano 12 Marca 2014 Ja wlasnie skończyłam breaking bad. Super, polecam!
Paulina_89 Napisano 12 Marca 2014 Zgłoś Napisano 12 Marca 2014 Ja ostatnio ogladam serial Przyjaciele - wspaniała komedia na nocne wieczorki. Pewnie jak wszyscy czekam na Grę o Tron chociaż ksiąki przeczytałem i wiem jak będzie Czekam też bo podobna ma powstać nowy zezon Z Archiwum X - może być ciekawie Nawet jak przeczytales ksiazki, to sa w stanie zaskoczyć. Ja np. nigdy sie nie wkurzam kiedy cos nie jest dokladnie tak jak z książką pokazane, tylko wlasnie czekam az mnie czyms niespodziewanym poczestują
River Napisano 12 Marca 2014 Zgłoś Napisano 12 Marca 2014 Ja wlasnie skończyłam breaking bad. Super, polecam!Zaczelam ten serial i nie skonczylam,ale kazdy mi mowil ze w miare czasu robi sie coraz lepszy:)Ostatnio uzaleznilam sie od House of Cards
pelasia Napisano 12 Marca 2014 Zgłoś Napisano 12 Marca 2014 Zaczelam ten serial i nie skonczylam,ale kazdy mi mowil ze w miare czasu robi sie coraz lepszy:) Ostatnio uzaleznilam sie od House of Cards House of cards jeszcze nie zaczelam. Breaking Bad z sezonu na sezon lepszy a ostatni wymiata. Ja takze lubie Orange is new black.
AniaG Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2014 A sleepy hollow? Grimm? Brooklyn nine-nine?? O Panie... Ktos musi w huluplus zainwestowac
pelasia Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2014 Grimn mi sie znudzil chyba po 7 odcinku. W kolko to samo wiec odpuscilam. Nawet nie wiem jak tylu sezonow sie dorobil. Ja uwielbiam the fallowing obecnie. Brooklyn nine nine tez ogladam. Mam hulu plus, wiec ogladam kiedy mam czas.
AniaG Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2014 Pelasia, no teraz to mam oczy jak piec złotych... Jestes pierwsza osoba której sie grimm nie podoba, tzn pierwsza o której słyszę.. Lol ja go uwielbiam no ale gusta sa rożne following słyszałam ze jest dobry, tylko czekam na wiecej odcinków co by na raz obejrzeć
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.