Jackie Napisano 10 Października 2008 Autor Zgłoś Napisano 10 Października 2008 Bob Gąbka SpongeBob rządzi! Moja ukochana postać to chciwiec Mr. Krabs
Wojtek-J Napisano 10 Października 2008 Zgłoś Napisano 10 Października 2008 SpongeBob rządzi! Moja ukochana postać to chciwiec Mr. Krabs Ja kocham wszystkich! Hehe. Boba Gabke ogladam w wersji hiszpanskiej, w ktorej tak genialnie podlozono glosy, ze niestety - bije wersje angielska na glowe. To jak ze Shrekiem u nas - kazdy chyba woli widziec w roli osla pana Stuhra od pana Murphiego
sly6 Napisano 10 Października 2008 Zgłoś Napisano 10 Października 2008 Drawn Together -Przerysowani The Simpsons,mam tez maly kawalek The Simpsons zrobiony na Rodzine Soprano ,jest ta cala tytulowa piosenka
Agula Napisano 11 Października 2008 Zgłoś Napisano 11 Października 2008 Ja ogolnie nie ogladam seriali ...bo nie mam kablowki Szkoda kasy na reklamy Ostatnio ogladalam serie "Band of Brothers". Super! Jackie, tutaj mozesz LOST za darmo ogladac jak i inne seriale http://abc.go.com/ Mysle, ze inne kanaly tez cos takiego oferuja.
Jackie Napisano 11 Października 2008 Autor Zgłoś Napisano 11 Października 2008 Wojtek, osobiscie naleze do fanow osiolka w wykonaniu EM. Uwazam ze Stuhr wykonal kawal dobrej roboty, ale IMO do oryginalu sie jednak nie umywa. Mr. Krabs w SpongeBob jest szkotem, wiec choc wierze ze wersja hiszpanska jest super, to jednak nie wyobrazam sobie gadania po hiszpansku... ze szkockim akcentem Agula, Lost leci w "zwyklej" telewizji. Ja tez nie mam kablowki, wiec nie moge ogladac na biezaco Mad Men i Dextera A poniewaz kablowka jest platna, nie ma mozliwosci ogladania nigdzie tych seriali on-line za darmo. Chetnie zaplace, ale z tego co wiem nie ma takiej opcji by placic za ogladanie jednego odcinka. A placic za kablowke w wersji rozszerzonej (Dexter leci na Showtime) mi nie pasuje, zreszta ja nawet za darmo nie chce kablowki. I tak spedzam wystarczajaco wiele czasu odpedzajac dzieciaka sprzed komputera Poza tym gdy raz nas pomylkowo podpieto pod Comcast, naogladalam sie kablowki przez kilka dni i naprawde NIC tam nie ma. Oprocz Animal Planet, Discovery i kilku seriali, reszta to klasyczne zapychacze, kanaly o golfie, realty shows itp.
Wojtek-J Napisano 11 Października 2008 Zgłoś Napisano 11 Października 2008 Heh, mozliwe To wszystko kwestia gustu - sam przyklad Shreka pokazuje, ze Ty wolisz Eddiego Murphyego, niektore osoby wola Jerzego Stuhra - wiec nie ma tutaj jednoznacznej odpowiedzi "ten lepszy". Mi dubbing hiszpanski podoba sie duzo bardziej - szczegolnie ze wzgledu na glos Boba - wydaje mi sie, ze pasuje duzo lepiej do jego 'osobowosci' heh Tutaj dam drobna probke : , http://www.youtube.com/watch?v=wWeI3MnbYeU , http://www.youtube.com/watch?v=w-LiKd1-OTA .Nie wiedzialem, ze Krabs jest Szkotem! To wiele wyjasnia (generalnie zaczalem ogladac Boba dosc pozno i pewnie sporo mi ucieklo ).
sly6 Napisano 11 Października 2008 Zgłoś Napisano 11 Października 2008 a jeszcze taki byl serial Sliders -Piaty wymiar
Jim Beam Napisano 12 Października 2008 Zgłoś Napisano 12 Października 2008 Skoro mowa o kreskowkach to Futurama Bender rzadzi!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.