muzzy Napisano 30 Października 2008 Zgłoś Napisano 30 Października 2008 Seriale Animowane lubie: Family Guy kiedys moj ulubiony Southpark - najlepsze kompendium wiedzy o USA Futurama - dobre dla relaksu Drawn Together - dziwne ale daje rade Seriale lubie: Teraz House, za klimat, gadki House i jego amerykanski akcent Bones/Kosci za babranie sie ladnej pani w brzydkich rzeczach Supernatural - za to ze serial o duchach/wilkolakach etc moze byc ciekawy i smieszny Dexter - za swietna wejsciowka (najlepsza jaka widzialem), dlugie odcinki, niebanalny pomysl i plastycznosc Gossip Girl - babski serial, ale swietne laski i klimat jak ze Szkoly Uwodzenia jak ktos kojarzy. 70's Show - dobre dialogi, niezly humor i fajne ciuchy Aliens in America - Pakistanski chlopiec w amerykanskiej rodzince, pomysl taki o ale bywa smiesznie Prison Break - z sentymentu go tu umieszczam Jeszcze moge dodac Pushing Daisies za fajny pomysl ale jakos mnie nie wciagnal.
Ptysiu2006 Napisano 30 Października 2008 Zgłoś Napisano 30 Października 2008 Polecam The Shield o skorumpowanych gliniarzach w LA
justa_zab Napisano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2008 ja uwieeeelbiam desperate housewives !! :]
bela Napisano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2009 "Heros"- znajomi mowili, ze jest niezly wiec postanowilam obejrzec pierwszy odcinek jakies dwa miesiace temu. Jest tak wciagajacy, ze juz obejrzalam wszystkie trzy seasons. Jesli korzystacie z Netflix to mozecie sie zalogowac na ich website i obejrzec wszystkie odcinki online. Juz nie moge sie doczekac kolejnego sezonu. Jednak "Mad Man" jest wciaz moim ulubionym serialem.
katlia Napisano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2009 Polecam Big Love (HBO ale maja tez na DVD) - o polygamistach w Utah Weeds (Showtime, tez na DVD) - czarna komedia o wdowie ktora dorabia sobie sprzedajac marijuane Damages - taki mystery/thriller na FX, pokazuja teraz sezon 1 z zeszlego roku (koniecznie trzeba ogladac jezeli chcesz zeby sezon 2 mial sens), sezon 2 zaczyna sie za pare tygodni. Ja tez uwielbiam Mad Men.
tomekolodziej Napisano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2009 Bones tez jest dobry i teraz nowy Lavarage
tissaya Napisano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2009 Grey's Anatomy Battlestar Galactica Private Practice
baczek_22 Napisano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2009 Lost, House, CSI:Miami (ogólnie fajny serial ale uważam że za bardzo reklamują miasto, wiecie co mam na myśli).
sly6 Napisano 16 Marca 2009 Zgłoś Napisano 16 Marca 2009 Jak kogos to zainteresuje to dzis na tvn bedzie serial Rodzina Soprano ,kolejne odcinki .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.