Gość Violonczela Napisano 29 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2013 jestem tutaj na dlugich dwumiesiecznych wakacjach, nieopodal Portland.i musze stwierdzic ze to miasto wywarlo na mnie pozytywne wrazenie, bardzo mi sie podoba. Wg mnie, jest takie europejskie. Mowia, ze to miasto mostow i roz.. Nawet radiowozy policyjne maja roze Maly procent czarnoskorych. Z tego co sie dowiedzialam, to lubia tam emigrantow, miasto jest im przyjazne, oprocz tego jest dosc bezpieczne.
sly6 Napisano 30 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 30 Lipca 2013 a znajomi sa znajomymi z prawdziwego zdarzenia jesli tak to sie to poteguje ale zostan sama to wtedy sie bedzie robic ciekawie-oczywiscie nie zycze Ci tego,tej samotnosci . tak sa osoby ze radza sobie sami dobrze i maja gdzies inne sprawy ale w innych przypadkach jest inaczej
bigguy Napisano 11 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2013 zyski z karty kredytowej kazdy moze sobie tworzyc, jednak trzeba bardzo uwazac na oszustwa bankow, moze to sie wydawac stosunkowo proste a jednak mozna sie przejechac, trzeba byc niezwykle dokladnym w swoich przeliczeniach, ale za kilkadziesiat badz nawet kilkaset dolarow miesiecznie dochodow pasywnych z konsumpcji chyba sie oplaci!
bigguy Napisano 13 Września 2013 Autor Zgłoś Napisano 13 Września 2013 crazy Polak ..... jak to mawia moja wspaniala zonka .... hehe!
haneczka019 Napisano 29 Września 2013 Zgłoś Napisano 29 Września 2013 bigguy co to za podkład muzyczny? Usiłuje sobie przypomnieć i mam czarną dziurę w pamięci... to z jakiegoś filmu?
ilya_ Napisano 29 Września 2013 Zgłoś Napisano 29 Września 2013 tu masz ten utwór: https://www.youtube.com/watch?v=apJ6JDURV68
haneczka019 Napisano 29 Września 2013 Zgłoś Napisano 29 Września 2013 Dzięki ilya, to przecież z filmu "Over the Top"... nie znoszę tego uczucia jak coś mi "chodzi" po głowie, a nie mogę sobie tego przypomnieć .
bigguy Napisano 28 Października 2013 Autor Zgłoś Napisano 28 Października 2013 tak jest to muza z filmu "over the top" .... fajny film i wiele razy go ogladalem zwlaszcza jak mieszkalem jeszcze w Polsce i kiedy bylem nastolatkiem, i nigdy bym wtedy nie pomyslal ze przyjdzie mi w zyciu jezdzic ciezarowkami po Stanach, a tu prosze jakie zycie plata figle.
ASKA4 Napisano 9 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2013 Dla tych, co sledza poczynania swira Adama, czyli "polishadam28" . http://www.dziennik.com/wiadomosci/artykul/polak-aresztowany-za-film-na-youtube Kiedys zerknelam na jego strone, bo ilya_ podrzucila linka. Oj, wystarczylo mi na dlugo... No ale dzis przy przegladaniu (klikaniu) prasy natknelam sie na tego osobnika znowu. Jednym slowem- "siekierezada"
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.