haneczka019 Napisano 9 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2013 Dla tych, co sledza poczynania swira Adama, czyli "polishadam28" . http://www.dziennik.com/wiadomosci/artykul/polak-aresztowany-za-film-na-youtube Kiedys zerknelam na jego strone, bo ilya_ podrzucila linka. Oj, wystarczylo mi na dlugo... No ale dzis przy przegladaniu (klikaniu) prasy natknelam sie na tego osobnika znowu. Jednym slowem- "siekierezada" Szkoda słów. Żenada .
bigguy Napisano 18 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2014 to zamiast ogladac Adasia ogladajcie mnie .... hehe .... jakby ktos szukal czegos na wynajem w Chicago to mam duze mieszkanie w takim budynku jak ponizej, 3 sypialnie, 2 lazienki, bardzo czyste, na granicy z Oak Lawn ,,,, dokladnie rejon skrzyzowania Pulaski/Southwest Hwy.
bigguy Napisano 18 Października 2015 Autor Zgłoś Napisano 18 Października 2015 pozwole sobie wrzucic filmik, ktory zupelnie z przypadku skleilem i wyszlo mi tak ze nawet mi sie bardzo podoba, zwlaszcza intro ....... gdyz lubie grac w Assassin's Creed ..... prezentacja mojej hondy, nie mam zamiaru sie chwalic bo to sa samochody dla ludzi bezrobotnych w stanach, wiec hejterzy i wszyscy ci co maja zawsze cos negatywnego do powiedzenia prosze nie ogladac .... a dla tych co maja luzackie podejscie do zycia moze sie spodoba ....
bigguy Napisano 9 Maja 2016 Autor Zgłoś Napisano 9 Maja 2016 Przygoda w Arizonie gdzie spedzilem 3.5 miesiaca .... chcoc wiekszosc spedzilem we Phoenix, gdzie nic nie nagralem ale za to nagralem troche z wakacji w Sedonie. Podstawa to dobra zabawa, a tu mozna zobaczyc jak wypoczywaja emeryci w stanach.
bigguy Napisano 10 Maja 2016 Autor Zgłoś Napisano 10 Maja 2016 A teraz moj camperek .... i nowy styl zycia .... przygoda to podstawa, i jak najdalej od swiata korporacji i jakiejkolwiek tego typu kariery, wolnosc i dobra zabawa to jest moja "kariera".
ilya_ Napisano 14 Maja 2016 Zgłoś Napisano 14 Maja 2016 nowy styl zycia ? nie mam nic przeciwko. Tylko jak tu prace ogarnac i pogodzic z tym...
Dejmos Napisano 15 Maja 2016 Zgłoś Napisano 15 Maja 2016 nowy styl zycia ? nie mam nic przeciwko. Tylko jak tu prace ogarnac i pogodzic z tym... ...i jak najdalej od swiata korporacji i jakiejkolwiek tego typu kariery, wolnosc i dobra zabawa to jest moja "kariera".
kzielu Napisano 15 Maja 2016 Zgłoś Napisano 15 Maja 2016 No fajnie, ale camper to co druga przecietnie zarabiaja osoba ma i nie ma to wiele wspolnego z korporacjami czy stylem zycia. Jedni lubia spedzac czas tak, drudzy inaczej. Przyczepy (dla tych co nie wiedza) sa generalnie dla tych biedniejszych, Ci troche bogatsi kupuja RVs / motorhomes.
Dublin Napisano 15 Maja 2016 Zgłoś Napisano 15 Maja 2016 Fajnie zmontowales filmik z twoja historia, pokazales z pokora co w zyciu jest tak naprawde wazne...
bigguy Napisano 17 Maja 2016 Autor Zgłoś Napisano 17 Maja 2016 Dzieki Dublin, jak rozumie chodzi Ci o filmik z mojej przysiegi, ktory jest zasluga mojej zony .... ja w ogole nie bralem udzialu w montowaniu tego filmiku, to byl jej prezent dla mnie ... Ja sobie cos tam sklejam na boku i wrzucam czasem .....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.