bigguy Napisano 31 Maja 2016 Autor Zgłoś Napisano 31 Maja 2016 jackie zrob sobie przysluge i nie wchodz tu ... a to ze jestes moderatorem to kogo to w ogole obchodzi ??? ... to ma niby cos znaczyc ???? daj se siana i nie wchodz na moj temat, a ja przeciez cie w zaden sposob nie atakuje i nie ublizam wiec po co sie trzesiesz?
Jackie Napisano 31 Maja 2016 Zgłoś Napisano 31 Maja 2016 jackie zrob sobie przysluge i nie wchodz tu ... a to ze jestes moderatorem to kogo to w ogole obchodzi ??? ... to ma niby cos znaczyc ???? daj se siana i nie wchodz na moj temat, a ja przeciez cie w zaden sposob nie atakuje i nie ublizam wiec po co sie trzesiesz? Moim zadaniem jest sprawdzanie co się dzieje w każdym wątku na tym forum. Twoje przysrywaneczki w rodzaju "zrób sobie przysługę" oraz "daj se siana i nie wchodź na mój temat" są, delikatnie, nie na miejscu. Nigdzie nie napisałam że mnie atakujesz/ubliżasz, nie wciskaj mi dziecka w brzuch i nie odwracaj kota ogonem. Napisałam wyraźnie o co mi chodzi, na głupiego nie wyglądasz, przypuszczam że zrozumiałeś. Jak dla mnie EOT. Tej dyskusji niema sensu dalej ciągnąć.
bigguy Napisano 31 Maja 2016 Autor Zgłoś Napisano 31 Maja 2016 ale to ty pierwsza mi zaczelas przysrywac .... wez sie zastanow co piszesz .... ja nie komentuje zadnych twoich postow bo mnie nie interesuje co piszesz, nawet nie czytam tych bredni a jak inni czytaja to maja do tego prawo i niech se czytaja .... wez serio daj se siana i nie wchodz na moj temat po co sobie nerwy psujesz, jescze zawalu dostaniesz. Zreszta to sie tyczy kazdego, kazdy sobie moze zalozyc temat swoj a jak nie znosi mojego gadania i mojego tematu to po co tu zaglada ..... ????? ja tego nie rozumie. A przeciez to takie proste, a uzywanie mozgu wcale nie jest bolesne ..... hehe
kzielu Napisano 31 Maja 2016 Zgłoś Napisano 31 Maja 2016 nawet nie czytam tych bredni To brzmi jak komentarz ale moze ja sie nie znam... wez serio daj se siana i nie wchodz na moj temat po co sobie nerwy psujesz, jescze zawalu dostaniesz. Zreszta to sie tyczy kazdego, kazdy sobie moze zalozyc temat swoj a jak nie znosi mojego gadania i mojego tematu to po co tu zaglada ..... ????? ja tego nie rozumie. A przeciez to takie proste, a uzywanie mozgu wcale nie jest bolesne ..... hehe To po co piszesz na forum - uwaga - _dyskusyjnym_ ? Piszesz prawdy objawione ktore - sorry ze pisanie wprost bo nawet Cie lubie - sa wyciagniete z dupy - to sie nie dziw ze ludzie komentuja...
bigguy Napisano 20 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2016 No i debata ucichla. Glupszemu nalezy ustapic, wiec zalozmy, ze jestem tym glupszym . A ponizej filmik i maly pick up tour czyli jak wypoczywaja bezrobotni Amerykanie ....
bigguy Napisano 8 Października 2017 Autor Zgłoś Napisano 8 Października 2017 cos dla wariatow o mocnych nerwach .... campery, fury i zycie w przyczepie ....
bigguy Napisano 13 Listopada 2017 Autor Zgłoś Napisano 13 Listopada 2017 Smieszna propozycja nowej pracy .... na takie zarobki sie w ogole nie oplaca .... tak w wiekszosci pracodawcy uwazaja ludzi/potencjalnych kandydatow do pracy za idiotow.
katlia Napisano 14 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2017 Branza przygotowuje sie na self driving trucks:https://www.nytimes.com/2017/11/13/business/self-driving-trucks.html
bigguy Napisano 14 Listopada 2017 Autor Zgłoś Napisano 14 Listopada 2017 No tak ale chyba to jeszcze troche potrwa .... mam nadzieje, ze zdarze zejsc z truckerki za nim self-driving trucks przejma caly sektor .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.