glimi Napisano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 ~29 lipca Kraków - Seattle(oczywiście przesiadka we Frankfurcie) ktoś leci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glimi Napisano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 31 lipca Kraków - Seattle ktoś się wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konamb Napisano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 koniec czerwca waw-nyc . ktos cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JuliaK Napisano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Ja 23 czerwca WAW - FRA - BOS lufthansa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fifirifi Napisano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Poznań -> Monachium -> Boston l 10.06 Ktoś leci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 10.06 -> Warszawa -> Amsterdam -> NY Już nie moge się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Pomiedzy 5/13-5/22 lece CVG-DTW-AMS-GLA-AMS-WAW-HAM-WAW-AMS-ATL-CVG. Jakby ktoś lecial i miał ochotę zobaczyć moja paskudna gebe to zapraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morav Napisano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Jakby ktoś lecial i miał ochotę zobaczyć moja paskudna gebe to zapraszam... Lubię takie żarciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 No wiadomo ze to zarcik bo tak naprawdę jestem mega przystojny ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 No wiadomo ze to zarcik bo tak naprawdę jestem mega przystojny ;-) To szkoda ze sie gdzies miniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi