marcin1 Napisano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 20.05.2016 RZE - WAW - JFK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAM__78 Napisano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2016 7.06 WARSZAWA - LONDYN - SAN DIEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edytap Napisano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 29.06 Rzeszów Jasionka - Warszawa Okęcie - JFK NY leci ktoś może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itsmedude Napisano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 20.06 KRK - WAW - JFK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atorod Napisano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Może ktoś leci 10.09 Berlin- Frankfurt-Chicago. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aniala Napisano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 O nieee : http://www.chicagobusiness.com/article/20160516/NEWS10/160519892/whats-up-with-ohare-and-midways-security-lines?utm_source=Twitter&utm_medium=Social&utm_campaign=SocialFlow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 O nieee : http://www.chicagobusiness.com/article/20160516/NEWS10/160519892/whats-up-with-ohare-and-midways-security-lines?utm_source=Twitter&utm_medium=Social&utm_campaign=SocialFlow Zeby latac przez ORD (i JFK) to trzeba upasc na glowe - a to tylko dodatkowy powod.... Ja latam regularnie przez moje lokalne CVG i przejscie TSA przy wylocie zajmuje mi srednio 3 minuty (nie mam pre-checka - musze w koncu zrobic - a konkretnie Global Entry), przylot - CBP ~1 minuta, po 10-15stu jestem poza terminalem wlaczajac w to odebranie nadawanego bagazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aniala Napisano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Ja niestety nie mam wyboru... Moim celem jest miasto odległe ok. 3 h samochodem od Chicago, więc nawet jeśli chciałabym dolecieć prosto tam, to miałabym przesiadkę na O'Hare. Ostatnio czekałam 1,5 h, ciekawe jak będzie teraz... pewnie 2x więcej. Ale trudno, tak to już jest z tym podróżowaniem... przeważnie trzeba swoje wycierpieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Zeby latac przez ORD (i JFK) to trzeba upasc na glowe - a to tylko dodatkowy powod.... Ja latam regularnie przez moje lokalne CVG i przejscie TSA przy wylocie zajmuje mi srednio 3 minuty (nie mam pre-checka - musze w koncu zrobic - a konkretnie Global Entry), przylot - CBP ~1 minuta, po 10-15stu jestem poza terminalem wlaczajac w to odebranie nadawanego bagazu. Też omijam jak moge. Nie tylko ze względu na tłok pasażerów, tłok i opóźnienia samolotów ale także na niepewna pogodę w określonych porach roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2403 Napisano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 18.06 Warszawa Okęcie - JFK NY. Leci ktoś może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi