sly6 Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 http://www.tanie-loty.com.pl/index.php?opt...amp;Itemid=2656 Link to comment Share on other sites More sharing options...
danik Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 w ogóle nie miarodajny ranking, w każdej linii może być perełka, a reszta może być delikatnie mówiąc niespecjalna ale na focie panie z Virgin niczego sobie Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarekkkkk Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 10 <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba_grd Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 http://www.axejet.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
karina Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 jestem kobieta wiec chyba nie powinnam sie wypowiadac n/t najseksowniejszych stewardess, ale gdybym miala typowac to: zdecydowanie Virgin jako numer 1 - sa bardzo mile, sympatyczne, i do tego naprawde ladne - latamy Virign bardzo czesto i nie zdarzylo sie, zeby ktoras stewardessa miala zly dzien, o urodzie nie wspomne...; numer 2 - dla mnie linie singaporskie - rewelacyjne stewardessy, ktore potrafia bawic sie z moja corka przez 3 godziny - mile, usmiechniete i ... bardzo szczuple + rewelacyjny makijaz, tak ze patrzac na nie czlowiek postanawia 'od jutra dieta' ; numer 3 - dla mnie thai airways - lecialam tymi liniami 3 razy i rzeczywiscie stwewardessy wygladaja super i sa obiektem westchnien panow oraz obiektem zazdrosci pan na pokladzie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Karina wytypowala dziewczyny z dosc egzotycznych dla Polakow linii (poza Virgin). Dla mnie najwyzsza srednia z tych linii ktorymi latalem trzymaja dziewczyny z Wizzair, do tgo maja bardzo fajne uniformy. natomiast tragicznie jest w Ryanair, dziewczyny chyba selekcjonowane negatywnie, niegrzeczne. leniwe i w tragicznych strojach Link to comment Share on other sites More sharing options...
FUGAZI Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 "Air Hooters" Link to comment Share on other sites More sharing options...
danik Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 w Locie pojedyncze sztuki też są całkiem spoko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bud Light Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 Axejet jest cool :-) Zgadzam sie z Air Hooters RyanAir tez jest dobra Ale pierwsze miejsce chyba FantasyAir Link to comment Share on other sites More sharing options...
david7211 Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 Oczywiście najlepszy jest http://www.axejet.pl/, ale tak na poważnie, latałem Swissem, Lufthansą, no i oczywiście LOT-em, i powiem, nic rewelacyjnego w żadnej linii, LOT- kicha totalna, może większa niż dwa pozostałe, ale jedną rzecz wam powiem, że najfajniejsze, najbardziej atrakcyjne współpasażerki spotkasz tylko lecąc LOT-em, naprawdę, w żadnej innej linii nie było tylu fajnych dziewczyn jak w rejsie LOT-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.