USASOWIEC Napisano 27 Września 2009 Autor Zgłoś Napisano 27 Września 2009 sly, czyli jak wpisałem 3 tygodnie we wniosku a kupię bilet na 5 max 6 tygodni, to raczej będzie wporządku?? Dobrze zrozumiałem? Polecę pierwszy raz i nic nie mam na sumieniu.... Czytałem że urzędnicy amerykańscy starają się raczej nie robić problemów...Przynajmniej jak ktoś leci pierwszy raz.
sly6 Napisano 27 Września 2009 Zgłoś Napisano 27 Września 2009 jak lecisz 1 razem i Twoj pobyt nie jest az tak dlugi (zmiana na dluzszy pobyt ale nie na 6 miesiecy) to nie powinno byc problemu i pewnie nie bedzie tak wiec lec,baw sie dobrze
USASOWIEC Napisano 27 Września 2009 Autor Zgłoś Napisano 27 Września 2009 Postaram się Dzięki, Pozdrawiam
USASOWIEC Napisano 29 Września 2009 Autor Zgłoś Napisano 29 Września 2009 Okazuje się że największe problemy są z biletem...Nie mam karty kredytowej, jak inaczej moge zapłacić za bilet i ile drożej??? Pomocy!!! Bilet musze zamówić w tym tygodniu
USASOWIEC Napisano 29 Września 2009 Autor Zgłoś Napisano 29 Września 2009 Panowie i Panie, jak to zrobić? Naprawdę musze koniecznie kupić bilet w tym tygodniu. Nie mam karty kredytowej a zanim ją dostane to.....Jak inaczej kupić szybko bilet?? Co radzicie?? Wybaczcie ale jestem totalnie "zielony" w tym temacie. Sorka że nie ten temat ale naprawdę szukałem i nie mogę znalezc...Dziękuje bardzo z góry, Pozdrawiam:)
Wooloomooloo Napisano 29 Września 2009 Zgłoś Napisano 29 Września 2009 przez biuro podróży, agenta turystycznego lub przelew bankowy (chyba jeszcze sie tak da )
to-ja Napisano 30 Września 2009 Zgłoś Napisano 30 Września 2009 Wszystkie chyba biura ze stron internetowych akceptują przelew bankowy! Termin przelewu jest zwykle dwu-, trzydobowy. Ewentualnie proszą o przefaksowanie dowodu przelewu, lub o zeskanowanie i przesłanie mailem. Ja tak robiłam wielokrotnie - nigdy nie miałam z tego powodu problemów! Pozdrawiam!
sly6 Napisano 30 Września 2009 Zgłoś Napisano 30 Września 2009 Nadal dzialaja firmy turystyczne,biura sprzedazy biletow... gorzej jesli ktos chce kupic bilet na expedii lub tez na podobnej stronie a wtedy bez karty moze miec problem... a i czasami ceny biletow nie tak duzo odbiegaja od tych ze stron www a biur posredniczacych.
USASOWIEC Napisano 30 Września 2009 Autor Zgłoś Napisano 30 Września 2009 Dzięki wielkie panowie;) Czyli moge iść do biura podróży, kupić bilet, zapłacić gotówką i odrazu go odebrać??
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.