euro2012 Napisano 13 Maja 2013 Zgłoś Napisano 13 Maja 2013 Wiem ze jest wrzesien , ale troche sie to opuźniło z prywatnych przyczyn. dzieki za odpowiedz Cytuj
euro2012 Napisano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2013 Dzisiaj przyszedł mi e -mail po 4 tygodniach czekania od case complete , dostałem e mail z wizytą u konsula na 15 Lipca , Pozdrawiam. Cytuj
euro2012 Napisano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2013 chciałem się zapytac teraz czy na wizyte medyczną trzeba się umawiać?? Cytuj
matimax Napisano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2013 Witam mam takie pytanie mój Priority Date to 21/10/2002 kiedy mozna spodziewac sie zaproszenia do ambasady i czy zostanie wysłane na mojego meila czy na adres zamieszkania sponsora w USA.Wszystkie dokumety wysyłane były juz w 2011 roku ale było jakies przesuniecie i tu pytanie czy bedzie trzeba wszystko na nowo powtarzac tak jak ze strony sponsora i moim w kraju. Z góry dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam Cytuj
sly6 Napisano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2013 zaproszenie na badania i rozmowe przychodzi do Ciebie ..teraz to jest e-mial i sprawdz np spam jak nie to dzwon do dzialu imigracyjnego do Warszawy czy juz cos maja dla Ciebie Cytuj
matimax Napisano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2013 Dziekuje serdecznie za szybką odpowiedz poczte sprawdzam non stop i smieci też i nic A mysle ze to już chyba czas na mnie Jutro dzwonie do ambasady.A jak jest z tymi papierami moze ktos cos wie. Pozdrawiam Cytuj
matimax Napisano 4 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 4 Lipca 2013 Witam mam pytanie co oznaczaja litery w "DOCUMENT STATUS" "C" "Y" "O" "F" Po 11-stu latach dostałem zaproszenie na pogadanke w ambasadzie. Pozdrawiam Cytuj
sly6 Napisano 7 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 7 Lipca 2013 oczywiscie ze jest tutaj masz odpowiedz co do tego wpisu w dokumentach http://www.familybasedimmigration.com/forum/archive/index.php?t-6644.html w 2 min znalazlem Cytuj
Macko28 Napisano 4 Września 2013 Zgłoś Napisano 4 Września 2013 Czesc. . W tym tygodniu chce zlozyc papiery o sponsorowanie, mogl by ktos opisac pokolei jak wygladalo jego sponsorowanie od poczatku az do wyjazdu, jakie dokumenty przychodzily, jakie dokladne koszta byly? Ps: Na forum sa podobne tematy, ale zaden nie jest do konca opisany. Dziekuje z gory Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi