cillantra Napisano 29 Września 2010 Zgłoś Napisano 29 Września 2010 Czesc:) Kilka lat temu bylam juz na wat z ACP.Generalnie z biura i organizacji bylam zadowolona i nie mialam zadnych zastrzezen.Planuje wyjazd w polowie czerwca i rowniez glownym celem wyjazdu sa podroze. Jestem z Warszawy. Wyjazd planuje w czerwcu. Miejsca docelowe to LA,SF...podroze oczywiscie swoja droga.. Wyjazd bede ogarniac w lutym,marcu bo wtedy sa najlepsze oferty w biurach.Myslalam o kasynach,no chyba ze biuro mnie czyms ciekawszym 'zaskoczy' Szukam chetnego/chetnej najlepiej z Warszawy. pzdr. Dominika
kondzik83 Napisano 29 Września 2010 Zgłoś Napisano 29 Września 2010 Hej.. Mam pytanie ,gdzie bylas w Usa ??? Masz jakis kontak,moze gg ???
stook Napisano 1 Października 2010 Zgłoś Napisano 1 Października 2010 Wyjazd najchętniej z Almaturu. Kuzyn był z nimi kilka lat temu i bardzo bardzo sobie chwalił. Zresztą Almatur już od kilku lat zajmuje czołowe miejsce wśród firm organizujących W&T. "Z Krajowego Rejestru Długów wynika ponadto, że rośnie liczba biur podróży zalegających ze zobowiązaniami. Rzecznik KRD mówi "Dziennikowi" Gazecie Prawnej", że jest ich 134, a w czerwcu było ich 94. Wśród dłużników są Almatur i znane na śląsku biuro Opolanin. " - Onet Biznes - Onet Praca w kasynach ciekawa, pod warunkiem, że pracuje się w FOH (front of the house), bo takto może być fizycznie ciężka i mało ciekawa.
piotrosz Napisano 2 Października 2010 Zgłoś Napisano 2 Października 2010 Hej;) ja też planuję wyjazd na W&T:D Skąd jesteś: Szczecin Przewidywana data wyjazdu i czas pobytu/podróżowania: koniec czerwca, połowa września Miasta w których chcieli byście pracować: Głównie wschodnie wybrzeże Miejsca które chcecie zwiedzić: jak wyżej Inne informacje/ pytania/ sugestie: Chciałbym wiedzieć od kogoś kto był na programie ile wyniósł koszt całości programu. Tzn. opłaty w biurze, bilety i zakwaterowanie (oczywiście bez wydatków podczas zwiedzania itp.). Wszędzie są różne informacje a chciałbym to wiedzieć od kogoś kto już był i muszę się jakoś przygotować na to psychicznie:P W tym tygodniu planuję przejść się do Almatura to może się dokładnie dowiem różnych rzeczy. Z góry dzięki za odp. PS. no i oczywiście poszukuję osób chętnych na wyjazd ze Szczecina bo wśród moich znajomych to jak na razie kiepsko:P
czypar Napisano 2 Października 2010 Zgłoś Napisano 2 Października 2010 Inne informacje/ pytania/ sugestie: Chciałbym wiedzieć od kogoś kto był na programie ile wyniósł koszt całości programu. Tzn. opłaty w biurze, bilety i zakwaterowanie (oczywiście bez wydatków podczas zwiedzania itp.). Wszędzie są różne informacje a chciałbym to wiedzieć od kogoś kto już był i muszę się jakoś przygotować na to psychicznie:P W tym tygodniu planuję przejść się do Almatura to może się dokładnie dowiem różnych rzeczy. Z góry dzięki za odp. Musisz pamietac ze oplaty co roku sie zmieniaja - to co ludzie placili rok , dwa lata temu niekoniecznie musi sie pokrywac dzisiaj....ja za Alamtur placilam + bilety lekko ponad 4000 jezeli dobrze pamietam do tewgo musisz doliczyc podroz do Warszawy (2 razy) i oplaty za wize i targi...wynajem - ja na wschodnim wybrzezu placilam okolo 300 dolcow na miesiac ale to rzeczywiscie zalezy jak wtrafisz
Kasiunia Napisano 7 Października 2010 Zgłoś Napisano 7 Października 2010 Witam , także jestem bardzo zainteresowana wyjazdem na w&T końcem czerwca 2011, Jestem z Opola studiuje obecnie we Wrocławiu. Intersuję mnie wyjazd na zachodnie wybrzeże, praca a potem oczywiście podróżowanie ... Moim marzeniem od zawsze było zwiedzenie stanów , teraz kiedy już mam taką możliwość chce to zrealizować! Chcę się dowiedzieć jak najwięcej na temat tego wyjazdu także proszę pisać moje gg to: 4224043 , Pozdrawiam Wszystkich fanów Work and Travel
Kpt. Żbik Napisano 19 Października 2010 Zgłoś Napisano 19 Października 2010 Cześć, ja planuje po raz kolejny wyjazd do USA, byłem w zeszłym roku z BTC, było extra. Namówiłem znajomą, której z opcji B BTC znalazło prace niedaleko mnie, bezproblemowo wizowanie, bo juz początkiem maja miałem wize. Akurat BTC polecam, bo to kolejny mój wyjazd z nimi, szczegółły doczytacie na www.stany.pl. Do zobaczenia w USA
anjaa90 Napisano 19 Października 2010 Zgłoś Napisano 19 Października 2010 Hej Chciałabym się dowiedzieć czy ludzie głównie ze Szczecina nadal są chętni do wyjazdu i zaczęli już powoli działać ?
paulin_aapa Napisano 24 Października 2010 Zgłoś Napisano 24 Października 2010 Witam wszystkich Jestem kolejną osobą, która wybiera się na W&T 2011. Do tej pory byłam raz w Stanach, jednak za wizie turystycznej, wiec troche inaczej sprawy się miały 1. Ja jestem z Wrocławia 2. Data wyjazdu: myślę, że koniec maja/początek czerwca, powrót przed końcem września (moja wspaniała uczelnia narzuciła mi zdawanie egzaminów pod koniec września :/) 3. Miejsce docelowe: na pewno wschodnie wybrzeże, jeśli nie NYC (bo koszty), to cos w pobliżu, tzn New Jersey, Massachusetts albo Connecticut, ale nastawiam się albo na NYC albo na miejscowośc turystyczną, gdzie więcej się odłoży, a jednocześnie blisko będzie do NY 4. Hmmm.. miło byłoby zobaczyć LA, Washington, Miami,.... 5. Robilam rozeznanie i nastawiam się na CCUSA - mają doświadczenie, dobre opinie i są stosunkowo tani (poza tym ALMATUROWI grozi upadek - pracuję w biurze podróży więc wiem co mówę ) aaaa no i zastanawiam się jeszcze nad opcją.. raczej nastawiam się na Independent, ale to jeszcze nie przesądzone Także jeśli ktoś ma podobne preferencje jak ja to proszę o kontakt Pzdrrrr
Bubee Napisano 26 Października 2010 Zgłoś Napisano 26 Października 2010 SZCZECIN nadal aktywny, jednak działania zakończyłem na napisaniu na tym oto forum
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.