ewa-k Napisano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2011 dopiero 27.01 będę na spotkaniu organizacyjnym w Pzn, ale też jestem za Independent a kiedy planujesz wyjechać?
paulin_aapa Napisano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2011 Kto jedzie z CCUSA z Wrocławia ? W najblizsza sobote (15.01.2011) do Wroclawia przyjezdza osoba, ktora przeprowadzi z uczestnikami rozmowy kwalifikacyjne! Takze trzeba się zmobilizowac i wybrac tam, bo to jest jedyna okazja, kiedy przedstawiciel specjalnie do Wroclawia przyjezdza. Pozniej trzeba bedzie juz samemu jechac do Opola, czy warszawy na rozmowe. Rozmowy maja byc miedzy 14ta a 17ta. Miejsca jeszcze nie znam. Pozdrawiam wszystkich
marcinj Napisano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2011 jeszcze dokladnie nie weim ale jak najszybciej
trats Napisano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2011 Czy ktoś z obecnych na forum osób wybiera się jutro na rozmowę we Wrocławiu? Chodzi oczywiście o CCUSA. Gdyby ktoś nie znał miejsca i godziny, to dostałam informację, że spotkanie odbędzie się w Arkadach w Coffee Heaven o 15.15
badoo67 Napisano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2011 Skąd jesteś: Kraków Przewidywana data wyjazdu i czas pobytu/podróżowania: chciałbym wyjechac : w czerwcu (najlepiej początkiem) powrót ok 15 października ( do dogadania) Miasta w których chcieli byście pracować: New York Miejsca które chcecie zwiedzić: im więcej tym lepiej na początek napewno wschodnie wybrzeże Inne informacje/ pytania/ sugestie: Nie mam jeszcze wybranego biura, ale może ktoś kto chciałby ze mną jechać zasugerowałby ? Im taniej tym lepiej czekam na kontakt ludzi z Krakowa, którzy chcą się zapisać mój mail : badoo67@o2.pl Moje imie : Mateusz lat 22
paulin_aapa Napisano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2011 Czy ktoś z obecnych na forum osób wybiera się jutro na rozmowę we Wrocławiu? Chodzi oczywiście o CCUSA.Gdyby ktoś nie znał miejsca i godziny, to dostałam informację, że spotkanie odbędzie się w Arkadach w Coffee Heaven o 15.15 Ja sie wybieram, ale rozmowę mam wyznaczoną na 14:45
trats Napisano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2011 Ja sie wybieram, ale rozmowę mam wyznaczoną na 14:45 widzisz, myślałam, że wszyscy mamy być o tej samej porze . mój błąd.
Kpt. Żbik Napisano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2011 Ja się wybieram ponownie do USA, znów z BTC bo nie słyszałem nigdy jakiś złych opinii przed 1. zapisem, a teraz w sumie wiem co i jak więc nie szukam innych. Jak coś www.stany.pl
pawel200sx Napisano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2011 Skąd jesteś: Tomaszów Lubelski, ale często bywam w Warszawie i Rzeszowie Przewidywana data wyjazdu i czas pobytu/podróżowania: planuję czerwiec (połowa) powrót koniec września jeszcze można o tym pogadać Miasta w których chcieli byście pracować: Gdzie najkorzystniejsza oferta Miejsca które chcecie zwiedzić: Na pewno LV, Miami, LA, NY, oj dużo na tyle ile starczy czasu i funduszy Inne informacje/ pytania/ sugestie: Obecnie robię rozeznanie wśród biur, jeżeli ktoś chciałby się ze mną kontaktować w tej sprawie zostawiam GG: 4000699 Pozdro!
martiiiii Napisano 1 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2011 dopiero 27.01 będę na spotkaniu organizacyjnym w Pzn, ale też jestem za Independent a kiedy planujesz wyjechać? Ja tez jestem z poznania i tez planuje jechac na Independent z biura CCusa i tez do Californii, podaje moje gg 884854 razem zawsze razniej jechac!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.