sly6 Napisano 29 Lipca 2010 Autor Zgłoś Napisano 29 Lipca 2010 Matt a chociaz przeczytales ten temat ?jak nie to bys wiedzial ze mozesz drukowac na atramentowej jak masz dobra i dobry -wyrazny wyjdzie wydruk-kod...w innym przypadku drukujesz na laserowej co do dhl...odpowiedz jest prosta ze piszesz 1 a adres zostaje ten sam ktory piszesz na samej gorze tego druku a dalej nic nie piszesz
Matt21 Napisano 29 Lipca 2010 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2010 Dziękuje za Sly6 za pomoc, jednak mam pytanie co do zdjęcia, wgrałem zdjęcie które ma 2 lata. Teraz doczytałem że ma być aktualne czyli w ciągu 6 miesięcy. Co mam teraz zrobić ? nic się nie odzywać i we wtorek iść na rozmowę z konsulem? czy może lepiej do wtorku wyrobić sobie aktualne i zabrać ze sobą na rozmowę?
sly6 Napisano 29 Lipca 2010 Autor Zgłoś Napisano 29 Lipca 2010 wez zesoba takie zdjecie aby wrazie czego mozna bylo dolaczyc ,dac. bo czasami jest tak ze sie fotke wgrywa nawet taka do 6 miesiecy a w czasie rozmowy wychodzi ze nie jest dobra i nalezy dac inna...
Matt21 Napisano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2010 Ostatnie pytanie: czy w formularzu adresowym dhl express w miejscu: "Nazwiska i imiona osób, których paszporty mają być dostarczone w jednej przesyłce, na ten sam adres (dotyczy tylko członków najbliższej rodziny):" mam wpisać swoje imię i nazwisko czy zostawić puste? Tylko mój paszport bedzię kurier przywoził.
sly6 Napisano 3 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2010 jak napisalem juz wyzej masz tam nic nie pisac a jedynie wyzej Twoje dane i tyle.
Matt21 Napisano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2010 Dzięki za wszystko! dzisiaj byłem w Krakowie i Wize mam. Teraz czekam na paszport z informacja na ile.
sera Napisano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2010 Witam, Dokonczylam rejestracje i pojawil sie kod na stronie. Nie mialam podlaczonej drukarki wiec nacisnelam przesylanie na meila. Pokazala mi sie jednak informacja, ze strona wygasla, a wraz z nim moj kod. czy mozna jakos odtworzyc strone, dostac sie do danych czy musze wypelniac i wysylac wniosek jeszcze raz? Obawiam sie jednak, ze dwa moje wnioski w ich systemie moga wprowadzic jakies zamieszanie i zle swiadczyc o mnie. sprawa jest bardzo pilna bo wyjazd juz niedlugo i bede bardzo wdziecza za odpowiedz sera
sly6 Napisano 10 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2010 dzwon na infolinie ,zaplacisz za to troche ale bedziesz wiedziec co i jak.. daj potem znac jak poszlo
bobot48 Napisano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2010 Mam takie pytanie :-). Chodzi mi o zakładkę WORK/EDUCATION/TRAINING. Z tych wszystkich dostępnych zajęć wybrałem OTHER bo nie znalazłem odpowiedniej pozycji która by pasowała do osoby która ubiega się o wizę. Moj przyszły teść bo o niego chodzi jest sprzedawca w sklepie z materiałami rolniczymi. I dalej jest taka rubryka jak SPECIFY OTHER. To tutaj mam napisać co? sprzedawca? jeżeli tak to dalej w rubryce Briefly describe your duties wpisac ,, sprzedawca sprzętu rolniczego " ? co o tym myślicie? z góry dzięki za odp A i jeszcze jedno pytanie:) czy jest potrzebne zaproszenie? z tego co ja wiem to nie jest wymagane ale może coś sie pozmieniało.
sly6 Napisano 13 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2010 nic sie nie pozmienialo z zaproszeniem wiec mozna miec ale nie musowo co do wpisywania zawodu to tak mozna wpisac ale nie uzywac prosze polskich znakow
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.