Góral Napisano 26 Marca 2011 Zgłoś Napisano 26 Marca 2011 Dzięki. Trochę mnie to zmartwiło bo wychodzi na to że w ciągu ostatnich pięciu lat pracuje dopiero od stycznia 2010 roku i to jeszcze z przerwami dlatego chciałem pododawać kolejne prace ale sie nie da. Mam nadzieje że nie jestem na straconej pozycji w staraniu się o wizę
ela321 Napisano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2011 nie taki ds160 straszny jak sie wydawało a pytania o poprzednie prace w ogóle nie miałam jeśli w tym potwierdzeniu zdjęcie mi się wydrukowało trochę niewyraźne(mam trochę zieloną twarz) to mam to jeszcze raz drukować(jak uzupełnie tusz, bo najwyraźniej mi się kończy) mam to potwierdzenie na szczęście na mailu a jak będę dzwonić umawiać się na spotkanie to czy oni wyzaczją datę spotkania czy można np delikatnie zasugerować że w poniedziałek i wtorek nie mogę, ale reszta tygodnia jest ok. Czy lepiej po prostu zadzwonić w poniedziałek? Mam już paszport
sly6 Napisano 1 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2011 ela mozesz drukowac jeszcze raz jak wolisz a co do pytan o prace to ds 160 ma w sobie ds 156 i 157 i zalezy jaka osoba to wypelnia takie bedzie miec pytania co innego kobieta a co innego mezczyzna co do telefonu to zalezy od Ciebie ,moga Ci powiedziec termin ale sama mozesz go wybrac jak bedzie cos wolnego to nie te czasy ze sie dostawalo list na 2 tyg przed rozmowa a dana data i godz ..teraz mozesz wybrac dzien oraz godz jak bedzie dostepna
ela321 Napisano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2011 pierwszy wolny termin 11 kwietnia, myślałam że będzie troche szybciej no ale wytrzymam:)
sly6 Napisano 1 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2011 ela a gdzie idziesz na rozmowe?jak do Krakowa to tak moze byc a do tego czas 1 komunii sw. sie zbliza no i wakacje tak samo
ela321 Napisano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2011 do Warszawy właśnie na to wychodzi, że ruch przed wakacyjny już się zaczyna
m90 Napisano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2011 Witam, chciałem zapytać osób, której wypełniały wniosek DS-160, a wcześniej były już w Stanach czy długość ich poprzednich pobytów podawały dokładnie co do jednego dnia czy np. zamiast 65 dni pobytu podawały mniej więcej 9 tygodni lub 2 miesiące. Dziękuje za odpowiedź.
sly6 Napisano 7 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2011 jak znasz tak dokladna date to tak podaj
dazy Napisano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2011 do Warszawy właśnie na to wychodzi, że ruch przed wakacyjny już się zaczyna ja też za rozmową czekałam 1,5 tygodnia ale to nie ważne bo wiza jest
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.